HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 şimdi hazır saçlar kısayken 1-2 imaj deneyesim var ama bu konuda bilgim yok. beyaza yakın sarı yapmak istiyorum saçı bunun için ne kullanmam lazım yada ne yapmam lazım. kuaföre gidesimde yok ,yakışmaz fln maymun olmayalım kuaförlerde. bide oksijenli suyla sarı yapılır mı ? ayrıca boya kullandıktan sonra saç yıpranır mı ? kazıttıktan sonra eski hale gelir mi hemen?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 şakşuka'yı söleyen adama benzersin :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Boya saçı yıpratmaz GİT büyük marketlere (market lol) migros fln oralarda rahat bulursun yada kozmetik mağazalarına git boya alcam de adam sana ne boyası dicek Ayakkabı boyası tobee... gibi bişey de ;P işin şakası dediğim yerelere gidip göz at[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hatta size biraz yardımcı olim tipi gösterip. bence yakışır. hem zaten yakışıklıya ne yakışmaz demişler.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
10ur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sakın oksijenli su kullanma yakarsın saçını güneşe çıkınca sonra aborjinlerin saçı gibi olur :P
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 boya saçı yıpratır.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 fistan nası yaa ozaman reklamlarda nası beslio falan dio? bak ya döndük dolaştık yine %70 yalan reklamlara geldik eahae[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Kısa saçtan kastın resimdeki saçsa kasma kendini =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 besliyo diyo kandırıyolar işte. herkes biliyo yıprattıgını. yoksa neden besliyo desinler reklamlarda dimi.kandırma çabası.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bunun gibi bişey işte şuan ki saçlarım. acep diyorum saçı bırakıp sakalı mı sarı yapsam.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 farklı görünme çabasımı[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 oksijen kullanma bilmeden, yakarsin saclarini o olur. bir kiz arkadasina soyle daha once kendi sacini boyamis, o yapsin. kendin denersen mahfedebilirsin. birde cok radikal degisiklikler yapma bir anda. cok kotu olma olasiligi artar. [signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 04 Haziran 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yok imajıma imaj katma çabası. zaten bütün gün evde pinekliyorum aynaya baktıkça aynı surat. insan sıkılıyor bi yerden sonra hem zaten dökülmeye başladı ufaktan yaş ilerliyor. son rötuşları yapim diyorum kafa parlamadan.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sakın yapma asla eski formuna girmes saçların yani hem seyrelir hemde kalp gibi olur yıpranır...[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yok ya SAKAL boyamak harbiden Cok güzel gerçi hiç boyamadım ama Ark var ;D cok güze Herif turuncuya boyamış cok güzel duruo gocaman bişey sakalları eauh Bende papağan gibi bişey yapcam Sakalı ama cıkmıo eaueah cıkmasın ztn :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 NO Oksijen YEs Boya[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eminemin biraz daha açık rengi olsun istiyorum. o adam oksijenli su sürmüyo muydu? stan in klipte bocalıyodu adam kafaya bişeyler o neydi?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hepimizin gideceği yer belli zaten... Gitmeden bi herşeyi yapalımda sonra son dakkada ''Ah ulan keske zamanında bi saçımı sarıya boyayıp baksaydım nasıl oluyo'' diye demiyelim =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ewet mesela ben saçımı 2 hafta sonra yeşile boyatıcam çokmutluyum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 boya saçı yıpratıyo o kesin de bi de annem beni erken beyazlatır diye darlıyo ondan tırsıyorum.[signature][hline]la petite ezique
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 boya, fön, yanlış kurutma yöntemleri, yanlış şampuanlar, aşırı sıcak su, sık yıkama, saçı yıpratır. kökünü pek etkilemezler benim bildiğim, yani kazıtınca geçer.[signature][hline]Deli333
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Saç boyası saçı yıpratır,ilk boyandığı zaman güzel,yumuşak oluyo bir hafta sonra keçi gibin saçlar..oksijenli su zararlı hem hoşta durmuyor bi süre sonra o kadıköydeki çingenlere dönersin valla ..yarı turuncu yarı siyah :S[signature][hline]you gave me life now show how to live
arina Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 saç boyası kullan dicem ama istediğin rengi bulman zor boyalarda en mantıklısı oksijen gibi gelıyo ama onu da bi kuaför yapmalı bence.kendi başına deneme başına kötü şeyler gelir pişman olursun sonra hem kuaförlere gitmektende korkmana gerek yok git bul bi metroseksüel kuaförü orda hallettir işini[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Boya kullanma sakın.. oksijen de kullanma.. California Sun diye bir sprey satılıyor eczanelerde ondan al.. Oksijenli su ile aynı işlevi görüyor ama saça zarar vermiyor, biraz pahalı ama 14 YTL falandı en son.. Güneşe çıkınca işte saçının rengini açıyor ama formülü kimyasal değil ondan zararı yok.. ( papatya balı + limon vs. 'di okumuştum ) p.s: ben de kullandım ordan biliyorum... [Bu mesaj kertenkel tarafından 04 Haziran 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar