Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cu hakkında Soru (ÖNEMLİ!)

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

İlk olarak söylemek istediim bugun swg ye girdim ve FRF'de olmadığımı gördum neden acaba???

1-
Armor giymek için hangi buffları yapmalıyım
Ve doctor bufflarının hangisinin ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim

2-Teras kasi de unarmed hit vardı nooldu? neyle vurcam artık ben?(gücüne göre tabi)
oyuna girdim birden naapcamı şaşırdım armor giyemiyorm
buff yapamıyorum yaratıklara saldıramıyorum guildde değilim inventorimdeki itemlerin yarısından çoğu yok olmuş özelliklede çok sevdiğim giysilerim :(

sorularımı açıklarsanız sewinirim...[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Sosyal ağlarda paylaş

1)artik tkalar armor giymiyor.İnitiate armoru var kendilerine has.Hangi profun ne armor giydiğine boxlarina bakip anlayabilirsin.Doctorsan battle armor giyebiliyorsun.Sanirim composite deniyorsun giymek için ama o assault armor.
2)Ctl+a yapip bufflarini bulabilirsin ,kaybolan itemlarin için ticket at ama sanirim kanitlayamazsin ss olmadan.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

ne alışması zoru abi 3 tane composite set we 2 milyonluk full buffpack elimde patladı
armorsuz dolaşıyom ortalıkta aptal aptal bende çıktım deli oldum ya
ne *ok wardıda değiştirdiler aylarca bizi bu saçmalıkları yapmak içinmi oyaladılar cu gelsinmi gelmesinmi diye beta testerda anket bile yapmadılar yani bizim düşüncelerimizi miklemiyolar
swg nin forumlarına yazdım bütütün bu saçmalıkları burda yazdıklarımıda 2 dk. sora bi baktım topic silinmiş
başlarım ben böyle gm lere[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

[Bu mesaj Gwindon tarafından 04 Haziran 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Buff packler evet patladı elinde ama armoruna sağ tıkla refit armor dan kendine göre armor yap. Doctorlar buff yaparken artık pack kullanmıyo grupla birlikte gidiyo oyun grup oyunu olmuş ayrıca. Tüm melee attackları tüm melee silahlar kullanabiliyo (saber hariç). rangedler içinde aynı sayılır(değilse yazıyo zaten). Armorsuz dolaşıyorum demişsin TKA zaten armorsuz da oluyo ama oyun artık grup oyunu mopta buff alıp ava çıkmak yok artık bi grup bulup hep birlikte bol kesiyosunuz tek tek.[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...