Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 İlk olarak söylemek istediim bugun swg ye girdim ve FRF'de olmadığımı gördum neden acaba??? 1- Armor giymek için hangi buffları yapmalıyım Ve doctor bufflarının hangisinin ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim 2-Teras kasi de unarmed hit vardı nooldu? neyle vurcam artık ben?(gücüne göre tabi) oyuna girdim birden naapcamı şaşırdım armor giyemiyorm buff yapamıyorum yaratıklara saldıramıyorum guildde değilim inventorimdeki itemlerin yarısından çoğu yok olmuş özelliklede çok sevdiğim giysilerim :( sorularımı açıklarsanız sewinirim...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 1)artik tkalar armor giymiyor.İnitiate armoru var kendilerine has.Hangi profun ne armor giydiğine boxlarina bakip anlayabilirsin.Doctorsan battle armor giyebiliyorsun.Sanirim composite deniyorsun giymek için ama o assault armor. 2)Ctl+a yapip bufflarini bulabilirsin ,kaybolan itemlarin için ticket at ama sanirim kanitlayamazsin ss olmadan.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 amma saçmalamışlar yaa offffffff!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya aslinda pek sacma deil. alismasi zor dielim.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Oyunda bana tell atsaydin cevabi verebilirdim daha sonra oyundayken atarsin tell sorun olursa.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ne alışması zoru abi 3 tane composite set we 2 milyonluk full buffpack elimde patladı armorsuz dolaşıyom ortalıkta aptal aptal bende çıktım deli oldum ya ne *ok wardıda değiştirdiler aylarca bizi bu saçmalıkları yapmak içinmi oyaladılar cu gelsinmi gelmesinmi diye beta testerda anket bile yapmadılar yani bizim düşüncelerimizi miklemiyolar swg nin forumlarına yazdım bütütün bu saçmalıkları burda yazdıklarımıda 2 dk. sora bi baktım topic silinmiş başlarım ben böyle gm lere[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 04 Haziran 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Buff packler evet patladı elinde ama armoruna sağ tıkla refit armor dan kendine göre armor yap. Doctorlar buff yaparken artık pack kullanmıyo grupla birlikte gidiyo oyun grup oyunu olmuş ayrıca. Tüm melee attackları tüm melee silahlar kullanabiliyo (saber hariç). rangedler içinde aynı sayılır(değilse yazıyo zaten). Armorsuz dolaşıyorum demişsin TKA zaten armorsuz da oluyo ama oyun artık grup oyunu mopta buff alıp ava çıkmak yok artık bi grup bulup hep birlikte bol kesiyosunuz tek tek.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 opss. ben sinirden hepsini yıktım.. lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hehe keske destroy etmeseydin umarim seversin cu yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 arkadaslar bende yeniden basliyorum oyuna su buff isine kafam talikdi doktor grupla birlikte gidiyor demissiniz yani artik oyunda buff yapilmiyor mu?[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Savaştaki ölüm korkusu düşman kanını tadana kadardır... Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yapiliyor ama süreleri kısa.Cu dan önceki bufflara göre gücü az ,olunca güzel oluyor ama olmazsada çok etkilemiyor.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar