Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben dişlerime felaket duskun bırıyım demın yanlıslıkla (yerde yatıyodum) cenemı vurdum dudagım kanamaya basladı dısım sallanıyo şu anda az da olsa sallanıyo kanamıyo su anda dudagım ayrı konu ama dişime bişi olurmu sallanması dururmu yane ??[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 git bir dişçiye görün ama düşebilir çok sallanıyorsa[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dişler sallanır. sallama! bişi olmaz.sağlamlaşır o.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dişçiye görün...[signature][hline]chuck!
Smooth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Fazla kurcalama Hele ki acaba hala sallaniyomu deyip sakin oynama Cunku o zmn kotu seyler olur :) Cok buyuk ihtimal birsey olmaz GEcmis olsun :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 offf ağlıycam resmen hafifte agrıyo..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 aynısı bana olmstu seni korkutmak istemem ama dudagıma dikş atmıslar dişim saglam kalmıstı :)[signature][hline]Maedhros, 04 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki: kusura bakmayın hemen bişi diip gidicem içimde kalmasın CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... uA.com Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Smooth, 04 Haziran 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Fazla kurcalama Hele ki acaba hala sallaniyomu deyip sakin oynama Cunku o zmn kotu seyler olur :) Cok buyuk ihtimal birsey olmaz GEcmis olsun :) saol..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 babam dişçi gel istersen :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
geffen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sallanıyorsa daha fazla zorlayıp daha kötü hale sokma.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: fastreload, 04 Haziran 2005 19:54 tarihinde demiş ki: babam dişçi gel istersen :) şehir ? :)[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
10ur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 AAaaa her ağlayanda buraya yazsmasın cnm :P şaşa şaka geçmiş olsun korkma ellemede fazla gidip dişçiye görün bncede
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 benimkide sallanıyo durmuyo yerinde[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 valla ben kendimi bildim bileli bi süt dişim hep sallanır ve hiç te şu ana kadar çıkmadı.dişçiye gittim düşer dedi.yaklaşık 5 senedir sallanıyo.[signature][hline]Lorrotar-43 Human Mage-BL
geffen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yaş kaç?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Fransua, 04 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: şehir ? :) ist/bakırköy hzmet hast.[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 fazla kurcalama, sabitlenir o[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya ne oalcak düşerse ayno renk ayarında bir tane konuşlur yerine.. teknoloji ilerledi.. ama tabii hiç bir şekilde kendi dişin gibi olamz o ayrı[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Dev Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 güzel...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 cok sallama saglamlasir o sallanmasinin nedeni etin kabarmasi ve disin kökünün etten cıkmasi yavastan eh tabi toprak ve agac gibi düsün sadece su dökülmüyo onun yerine kan var :D hafif ittir iceriye öle kalsin brz yat kalk düzelir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Fransua, 04 Haziran 2005 19:43 tarihinde demiş ki: offf ağlıycam resmen hafifte agrıyo.. oynarsan ağrır oynama.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sallanıosa hafif de ağrıyosa hafif zedelemişindir ama bi sorun yoktur büyük ihtimalle. için rahat olsun[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Korax, 04 Haziran 2005 23:17 tarihinde demiş ki: oynarsan ağrır oynama. Annem gibi konuştun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv***
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: BabacumMostors, 04 Haziran 2005 21:20 tarihinde demiş ki: ya ne oalcak düşerse aynı renk ayarında bir tane konulur yerine.. teknoloji ilerledi.. ama tabii hiç bir şekilde kendi dişin gibi olamaz o ayrı tabi bu teknoloji ona kaça patlar haberin varmı? :-P sen bence bi diş hekimine git,bir röntgen çektir,baksınlar nedir durum,kemikde kırılmış olabilir,tabi nasıl bir şiddetle vurdun, alt çeneni mi üst çeneni mi vurdun bilmiyorum ama. bir de fazla oynama dişini,sabit kalsın,ama git görün en azından için rahat etsin.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bişi olmaz ya[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. burayı okuyabilen bana pm atsın
Öne çıkan mesajlar