DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bundan sonra zaten kimsenin yararına laf etmicem sadece laf sokucam artık burdakilere o makbul[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Benim lafima mi alindin? sana degildi o uzerine alindiysan.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yok :) sen anladın kimlere kızdıgımı[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 anladim anladim :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: DIEMASTER, 04 Haziran 2005 19:18 tarihinde demiş ki: sen anladın kimlere kızdıgımı -ler ne oluo lan bana da mı kızdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeroX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 İyi düşünmüssünüz ama kimsenin aklına sanırım bu gelmedi. Player sell işlemini yaptırdıktan sonra otomatik olarak NPCs uptade yapsanız daha mantıklı olmazmı. Hem böyle player sattıgını alamaz az da olsa teot engellemis olursunuz. Bu birinci teot engelleme yontemi. 2. Yeni connector yada client yapın client'in versiyonunu değiştirin sadece o client ile girilmesi için scp yazın biraz daha engellemis olursunuz[signature][hline]Web | e-mail | MSN Her zamanla ögrenilir, sadece istek olsun ....................Myth Online Owner.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar