UOYardim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arkadaşlar teotu engellemek için yapılan belli sistemlerden birini kullanıyorum bilinen ismiyle merchant vendoru yani serverdaki itemları staabileceğin vendor diye adlandırim bunun scp si elinde olan biri bana msn : [email protected] den ulaşırsa veya pm atarsa çok sevinirim.[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 saolun buldum[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Nerden Buldun Yada Buraya Yazsana. Bende Arıyorum[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 neyini arıyorsunki ? chardef'le bir vendor yaratıp herşeyi almasını sağlamak bu kadarmı zor ? bunu yapmak toplam 1.5 dk.[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yaz O zman nasıl yapcaz ?? Yaptım Bişey Ama Olmadı KAfayı Yedim. Nasıl yapıcaz bi yardımy aw :([signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deborrah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Eet herşeyi almasını nasıl sağlıcaktık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 eee sonuç ?[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 siz şimdi teotu engelliyeceksiniz ama bir vendora neyin satılıp satılmayacağını ayarlıyamıyormusunuz?[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Arkadaşlar Vendor scp si diyorum başka bişey demiyorum =/ Hadi bakalım yapamam ben beleşciyim diyen arkadaslara ise kısaca anlatıyorum vendor yaratmayı =/ benim scp ogrendigim ilk haftası yapiyordum bunlarıda neyse :) 1. adım bi vendor yaziyoruz. said: [CHARDEF xxxx] DEFNAME=xxxx NAME=#NAMES_HUMANMALE the xxx ID=C_MAN DESIRES=i_gold,bla bla bla =/ AVERSIONS=t_TRAP,t_eerie_stuff TSPEECH=//ne konusmasini istiyosan bi spech yaz konustur :) TEVENTS=vendor eventleri koy istersen koyma :) ON=@Create SPEECHCOLOR=xxx/ne renk konussun :) NPC=brain_vendor COLOR=colors_skin STR={xx xx} DEX={xx xx}//gerekli rakamları yaz INT={xx xx} MAGERY={86.0 100.0} / teach ederken sphere ini deki ayar kadar ( % 30 dişye ayarlanır genelde ) bunu teachler vede skillini ayarlar kfana gore bunu yapmak senin elinde.teacher yazarken bile buraya tum skilleri yaz gide :) ITEMNEWBIE=i_beard_long_med COLOR=00 ITEM=i_robe COLOR=01f6// bla bla ne giysin fln cantasında ne olsun burdan ayarlayabilirsin SELL=VENDOR_S_xxx ///Bu kısımdan ise satın alma olaylari olur.Sell Sattigi syalar Buy ise aldigi esyalardir.Burada Ben templata olarak yazıcagım daha iyi kavrayın diye ama buradanda Satin alma islerini yaparsınız BUY=VENDOR_B_xxx BUY=xxx BUY=xxx BUY=xxx gibi satın aldıgı itemleri şeetiriniz :) yada 2. adımdaki gibi VENDOR_S_xxx gibi template yaratıp yaparız. ON=@CLICK message @055 The Mage // keyfine kalmış Kafasında yazdıgı yazıdır bu :) return 1 ON=@GETHIT src.invulvendor //bende vardı eger bunuda soranlar buerdan şeetirsin spazmdır bu scpsinide 3. adımda şeetiricegim. CATEGORY=Civilized SUBSECTION=Tradesmen DESCRIPTION=XXX (male) 2.Adım Template said: [TEMPLATE xxx] DEFNAME=VENDOR_S_xxx CATEGORY=Vendor Templates SUBSECTION=Sell Templates DESCRIPTION=xxx SELL=i_xxx,(30 80}//xx ler saticagi esyalar SELL=i_xxx,{30 80} SELL=i_xxx,{5 15} [TEMPLATE 102107] DEFNAME=VENDOR_B_xxx CATEGORY=Vendor Templates SUBSECTION=Buy Templates DESCRIPTION=xxx BUY=i_xxx,{5 15}//xx ler satın alacagi seylerin id leri BUY=i_xxx,{5 15} 3. adım invvul vendor spazm olayı =/ said: [Function invulvendor] newitem i_zibarplz src.act.equip [ITEMDEF i_zibarplz] NAME=Zibar uleyn ID=i_handr_1 TYPE=T_EQ_SCRIPT WEIGHT=0 LAYER=layer_special ON=@Equip cont.sayua 020,6,6,0 * vendoru seetiginden Zibarir* timer 3 ON=@Timer if ( == 10000) cont.fame ( - 1000) endif if ( == 10000) cont.karma ( - 1000) endif cont.hits 0 cont.criminal remove return 1 Dahada anlamadim derseniz ohara derim plz :)[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın [Bu mesaj muratty tarafından 03 Haziran 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Vendor Yapma Degil Konu Tüm İtemleri Alması SADECE ALMASI Satmasıda Degil Sadece TÜm Satılan İtemleri Alıcak O Kadar.[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yahu bunu beceremeyecek kadar bilmiyorsaniz bu isi, neden kalkisirsiniz shard acmaya bilmem.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arkadaşım almasını istediğin item için vendor scp'sine bir baksan göreceksin. buy=i_potion_heal buy=i_potion_healgreat vs. vs. böyle ibareler var.buy demek almak demek,vendorun aldığı anlamına geliyor.sell demek ise satmak,sell'i boş bırakırsan hiç birşey satmaz.almasını istediklerini ise yukarıdaki gibi hepsini yazarsın olur biter?[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ooo Serverdaki Tüm İtemleri Yazcakmıyız ? Böyle Yoksa bi Kısa YOlu Yokmu ??[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kısa yolu var.tüm vendor'ların altındaki buy kısımlarını c/p yaparsın.o merchant'ın altına koyarsın.[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bunların hepsi template olarakta var belkide t_all da vardır arabul[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 UOYardım a ben verdim eger yayınlamak istiorsa yayınlıyabilir.[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Uo Yardim Aradım Buldum Diyor. İnternette Aramış :( Diemaster Lütfen Yardım Et Ya.[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Sana öylemi dedi ayıp etmiş[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ///////Merchant Vendor ////DIEMASTER 18:04 03.06.2008 [CHARDEF C_D_MERCHANT] DEFNAME=C_D_MERCHANT NAME=#NAMES_HUMANFEMALE the Merchant ID=C_MAN DESIRES=i_gold,e_notoriety TSPEECH=spk_human_prime TSPEECH=spk_shopmerchant TSPEECH=spk_needs TSPEECH=spk_rehello TSPEECH=spk_human_default TEVENTS=e_Human_HearUnk TEVENTS=e_Human_Needs TEVENTS=e_Human_ConvInit TEVENTS=e_Human_Greet TEVENTS=e_Human_Space TEVENTS=e_Human_Refuse TEVENTS=e_Human_Environ ON=@Create NPC=brain_vendor COLOR=colors_skin STR={51 65} DEX={41 55} INT={31 45} WRESTLING={15.0 38.0} TACTICS={25.0 48.0} SPEECHCOLOR={ 0231 1 0481 1 018b 1 0515 1 07d1 1 060a 1 0400 1 } ITEM=i_lantern ITEM=i_hat_wide_brim ITEM=i_shirt_fancy COLOR 0482 ITEM=i_pants_long COLOR 0256 ITEM=i_cape COLOR 0256 ITEM=i_boots_calf COLOR 0256 SELL=d_l_tuccar BUY=tuccar ON=@GETHIT src.vendordiemaster CATEGORY=Civilized SUBSECTION=Tradesmen DESCRIPTION=Merchant //////////////////////////////////////////////////Speech [SPEECH spk_shopmerchant] ON=*sell* SELL RETURN 1 ON=*buy* SAY Ben satim islemi yapmiyorum vendorlar ile iletisime geciniz... return 2 ON=Hi ON=Hello ON=Hail ON=Greet sayu Greetings to you. return 1 ON=Bye ON=Goodbye ON=Farewell sayu Fare thee well. BYE RETURN 1 On=* Say Bana esyalarinizi satabilirsiniz iyi altin veririm return 1 //////////////////// [template tuccar] defname d_l_tuccar BUY=i_kindling,{25 74} BUY=i_bread_loaf,{15 35} BUY=i_pie_baked,{2 24} BUY=i_muffin,{6 30} BUY=i_flour_sack,{9 38} BUY=i_bread_french,{10 46} BUY=i_pan_cookies,{12 52} BUY=i_jar_honey,{30 105} BUY=i_EGGS_FRESH,{30 105} BUY=i_pitcher_milk,{30 105} BUY=i_bacon_slice,{2 10} BUY=i_ham,{2 10} BUY=i_sausages,{2 10} BUY=i_chicken_leg,{2 10} BUY=I_BIRD_RAW,{2 10} BUY=i_lamb_leg_raw,{2 10} BUY=i_ribs_raw,{2 10} BUY=i_knife_butcher,{2 10} BUY=i_cleaver_meat,{2 10} BUY=i_knife_skinning,{2 10} BUY=i_drum,{5 15} BUY=i_tambourine,{5 15} BUY=i_lyre,{5 15} BUY=i_lute,{5 15} BUY=i_sticks,{5 15} BUY=i_log,{5 15} BUY=i_board,{5 15} BUY=i_knife_draw,{5 15} BUY=i_froe,{5 15} BUY=i_inshave,{5 15} BUY=i_scorp,{5 15} BUY=i_saw_dovetail,{5 15} BUY=i_saw,{5 15} BUY=i_hammer,{5 15} BUY=i_plane_moulding,{5 15} BUY=i_plane_smoothing,{5 15} BUY=i_plane_jointing,{5 15} BUY=i_CHAIR_WOOD_BAMBOO,{5 15} BUY=i_CHAIR_WOOD,{5 15} BUY=i_chair_wood_fancy_cushion,{5 15} BUY=i_chair_wood_cushion,{5 15} BUY=i_CHAIR_WOOD_ROUGH_DARK,{5 15} BUY=i_chair_stool,{5 15} BUY=i_chair_stool_bar,{5 15} BUY=i_bench_marble,{5 15} BUY=i_bench_wood_dark,{5 15} BUY=i_chair_THRONE,{5 15} BUY=i_table_writing,{5 15} BUY=i_TABLE_WOOD_ROUGH_SMALL,{5 15} BUY=i_TABLE_WOOD_ROUGH_BOARD,{5 15} BUY=i_bookcase,{5 15} BUY=i_armoir_dk,{5 15} BUY=i_armoir_lt,{5 15} BUY=i_hides_cut,{2 6} BUY=i_hides_cut_2,{2 6} BUY=i_hide,{2 6} BUY=i_fur_light,{2 6} BUY=i_fur_dark,{2 6} BUY=i_boots_thigh,{2 6} BUY=i_shoes_plain,{2 6} BUY=i_boots_calf,{2 6} BUY=i_sandals,{2 6} BUY=i_keg_potion,{3 18} BUY=i_bottle_empty,{3 18} BUY=i_potion_refresh,{1 2} BUY=i_potion_agility,{1 2} BUY=i_potion_nightsight,{1 2} BUY=i_potion_heal,{1 2} BUY=i_potion_strength,{1 2} BUY=i_potion_poison,{1 2} BUY=i_potion_cure,{1 2} BUY=i_potion_explosion,{1 2} BUY=i_reag_sulfur_ash,{3 18} BUY=i_reag_mandrake_root,{3 18} BUY=i_reag_nightshade,{3 18} BUY=i_reag_garlic,{3 18} BUY=i_reag_ginseng,{3 18} BUY=i_reag_blood_moss,{3 18} BUY=i_reag_black_pearl,{3 18} BUY=i_mortar_pestle,{3 18} BUY=i_reag_spider_silk,{23 50} BUY=i_mortar_pestle,{8 23} BUY=i_potion_AgilityGreat,3 BUY=i_potion_CureLess,3 BUY=i_potion_CureGreat,3 BUY=i_potion_ExplosionLess,3 BUY=i_potion_Explosion,3 BUY=i_potion_ExplosionGreat,3 BUY=i_potion_HealLess,3 BUY=i_potion_HealGreat,3 BUY=i_potion_Nightsight,3 BUY=i_potion_PoisonGreat,3 BUY=i_potion_PoisonDeadly,3 BUY=i_potion_RefreshTotal,3 BUY=i_potion_StrengthGreat,3 buy=i_foodpoison_book,500 buy=i_foodpoison_maker,500 BUY=random_first_circle,{4 24} BUY=random_second_circle,{4 24} BUY=random_third_circle,{4 24} BUY=random_fourth_circle,{4 24} BUY=i_rune_marker,{2 10} BUY=i_reag_black_pearl,{4 24} BUY=i_reag_blood_moss,{4 24} BUY=i_reag_garlic,{4 24} BUY=i_reag_ginseng,{4 24} BUY=i_reag_mandrake_root,{4 24} BUY=i_reag_nightshade,{4 24} BUY=i_reag_sulfur_ash,{4 24} BUY=i_reag_spider_silk,{4 24} BUY=i_reag_bone,{4 24} BUY=i_scroll_reactive_armor,{1 5 } BUY=i_scroll_clumsy,{1 5 } BUY=i_scroll_create_food,{1 5 } BUY=i_scroll_feeblemind,{1 5 } BUY=i_scroll_heal,{1 5 } BUY=i_scroll_magic_arrow,{1 5 } BUY=i_scroll_night_sight,{1 5 } BUY=i_scroll_weaken,{1 5 } BUY=i_scroll_agility,{1 5 } BUY=i_scroll_strength,{1 5 } BUY=i_scroll_cure,{1 5 } BUY=i_scroll_cunning,{1 5 } BUY=i_scroll_protection,{1 5 } BUY=i_scroll_magic_trap,{1 5 } BUY=i_scroll_harm,{1 5 } BUY=i_scroll_magic_untrap,{1 5 } BUY=i_scroll_bless,{1 5 } BUY=i_scroll_fireball,{1 5 } BUY=i_scroll_magic_lock,{1 5 } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Çok teşekkür Ederim[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 amelelik lan bu itemların hepsini böyle yazmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 :D ahaha orda tarihte 2008 yazıyor :D[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: _Armi_, 04 Haziran 2005 18:15 tarihinde demiş ki: ahaha orda tarihte 2008 yazıyor Şimdi silencer a hak veriyorum[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Haziran 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Haziran 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: taz, 04 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki: amelelik lan bu itemların hepsini böyle yazmak :D valla 1.5 dk mi aldı copy paste yapması bilemicem[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 usengeclik sux.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar