Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle priest-archer?


Buzi

Öne çıkan mesajlar

Evet özellikle yüksek lvl 55+ battle priest ve archer arkadas varsa onlardan cevap bekliyorum.
Su an archer kasıyorum,paper roq oldum.toplam 260 dexim var.
İronx bow+4 yaptım 96 att var.
Cz ye gidip denemek istedim,ama mage lere bile verdigim dmg max 300. Su an kullanabıldıgım en iyi skill arc shot %250 dmg veriyor.E lvl 60 olunca shadowhunter da %250 dmg vericek,farkı güdümlü olması olacak.Benim düsmanı lvl 60 a kadar ıskalamamıda göz önünde bulundurursak,60 a kadar archerlar yalanmı?O zamana kadar ironbow+5 yapmıs olsam onun attack ıda 115 olmus olsa.Ben lvl60 archerla ortalama bir düsmana kac hasar veriririm? Yok eger lvl 60 da bile archer pvp de yalansa hic ugrasmıyacagım daha.

2.si gecen gün cz de bir priest gördüm,lvl1 armoru vardı,battle priest belli,fakat 25-30 snde stone golemi solo yapıyordu.Bu nasıl mümkün olabilir.
6mage in alabildigi,vurusu ortalama 1500 olan bir golemi,bir priest o armorla (elindekide weight hammerdir-ortalama 100att desek) nasıl o kadr sürede öldürebiliyor.
Bu priest buffer/holy miydi,holy/buffermiydi?

Cevaplarınız icin simdiden tesekkür,hic ugrasmıyacagım eger bu kadar güclü ise battle priest,lvl1 armor reducelü bi silah.Oh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

He unutmadan bu eventler ne işe yarıyor kardan adam kestim 3 tane ondan çıktı böle kardan adama benzeyen grip çizgi filimlerdeki kurabiyelere benzeyen bişi
Server down oldu biraz önce[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adonis serverlarında lvl 61 Name adında birisi vardı. Archerdı. genellikle herkese HP si kadar Dmg veriyordu. Archerin en iyi olayı bence Multiple Shottur. %400 vuran bir ability vardı birde o da gayet güzel DMG verir. Tavsiyem :
Hp ni 90 da tut. Geriye kalan tüm statları Dex e ver. Dex Veren Chitin set , kekuri ring falan bul işte.
KO da pvp bilgisi değil sadece Itemler yarıştığından kısaca en iyi itemleri bulmalısın.

Priest olayına gelince. Sanırım Debuffer dır. Curseleri falan vardı debufferın yanılmıyorsam. Birde unutmayın Priest Wariorla beraber en fazla Str ye sahip olabilen karakterdir.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

archer icin soylucegim assassin rulz :) baska bisi demeye gerek yok.

Priest icinse adam str ye abanmıstır int e vermemistir hic.tahminimce skilleride buffer debuffer dır. Elinede saglam bi silah almıstır.ve ustundeki set min. +6 str dir.yuzukler gene str.
ama priestin vurusları cok mana yer onun icin surekli pot a abanması lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

priest icin bence en guzel skill soyledir.
LvL 60 a veya 57 (ne zaman skill kasmayı bırakcaksanız o zaman) a kadar buffer healer. Skill kasmayı bırakıp sırf cz yaptıgınız da Debuffer healer.
Healer buffer veya healer debuffer tavsiye etmem.Eger paranız bolsa olabilirsiniz tabi. Çok mana potion harcarsınız oyle :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaktan arc shotlıcan. Dibine gelincede 5'li 5'li yada 3'lü 3'lü sokucan okları. Tabi mana durumunu sürekli kontrol etmen lazım. Ne kadar dex o kadar dmg kuralı olduğu için, en iyi dex veren itemları bulman lazım.

Gördüğün priest debufferdır. CZ'de ilk kellesi uçacak kişi olmalıdır. Yoksa annanınızdan emmidiğiniz sütü burnunuzdan getirir.[signature][hline] A darkness more than night.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana dexe abanın falan demeyin allah askına.Rogue nedir demedim.Paper dexim demisim zaten mantıklı olun.
Ayrıca adam karsına gelip,bana üçlü beşli at demiyo malesef,arc shoot da yer değiştirdiği için tutmuyor.

Akuma para sorun degil,ileride degistiririm.Bu durumda 57 ye kadar buffer,yuksek int dusuk str takılıp,
57 de skill ve statları Buffer/debuffer Yuksek str düsük int yapsam.Cz de etkisiz mi kalır? Healing olayını secmiyorum : ben laga gırsem,adam yatacak,agır yük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cz icin diyorsan
debuffer healer
statlarda da str ye abanma +6 veya bulabilirsen +7 chitin giyecek kadar int ve str sonra hp ye. armor icinde lvl kasarken mp basılı , cz de hp basılı setleri tercih etmen gerekiyor.

[Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 25 Aralık 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buzkirpisiyle geçen oyunda tek başına stone golem kesen priesti konuştuk ve tabi ben gaza geldim priest char açtım. Daha sonra bu oyunu priest olarak oynamış arkadaşlardan ayrıntılı bilgi aldım . aynen şöyle dediler .
iki seçenek var.
1-) buff / debuff
2-) buff /heal/holy ( holy sadece lvl 3 e kadar . çünki lvl 3 te holy de karşıdakinin defansını %20 düşüren büyü açılıyo. )

Ben ikincisini seçtim çünki healerlar darbe alsa bile fizzle olmadan kendilerine heal yapabiliyolar mage ler gibi diiller miş..

ayrıca yine anlatılan bi hikaye de şöyleydi . 3 tane arkadaş cz delermiş ikisi 45 civarı archer , biride mage , karşılarına bi priest çıkmış . priest hasar aldıkça önce kendine bi heal sonra saldırı şeklinde bu 3 arkadaşıda güzelce kesmiş . tabi bizimkiler kafayı yemiş :)
bunları dinledikten sonrada benim gibi gaz adamada priest char açmaktan başka bi seçenek kalmamıştı haliyle :)[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeeet. Buraya kadar herşey gayet güzel. Anlatımlar filan çok hoş. Arkadaşlar sağolsun anlatmışlar.
Şimdide tüm bu yazılanların Türkçe'lerini alalım size zahmet ")[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...