RedemptioN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Patch 'yaparken terrain.mpq dosyasının bozuk olduğuna dair bir msj alıyorum. Patch'i farklı 2-3 yerden indirdiğim halde sorun ortadan kalkmadı. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yeniden kursaydın bi wow'u? muhtemelen denemişsindir ama ben yine de bi şeediym dedim.[signature][hline]- frodo is back sauron. - FUCK! evet evet, onlar da nick değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 wowun sitesinden repair dosyasını çek.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Çok teşekkür ederim sayenizde sorunumu çözdüm. Repair programı işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar