Seperate Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 online olarak adsl başvurusu yapmak istiyorum,yine gidip başvurmam gerekli mi?kredi kartı no fln istiyorlar mı? şimdi annemin ağzının içine bakmak istemiyorum,online olarak başvursam çok iyi olur. eğer yapan varsa yardımını bekliyorum.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 online başvuru yapıyosun.seni tt den arıyolar gelin sözleşme imzalayalım diye. olayı bu online başvurunun. gideceksin eninde sonunda. ben olsam hiç online başvurmadan direk giderim bide zamansız zamansız telefonlarla ugrasmam. yok öyle gitmeden üyelik..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 peki çok ıvır zıvır var mı?ne istiyorlar?kaç günde açıyorlar ayrıca?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 telefon hattının sahibi uğrasa yeter, diğer türlü sözleşme imzalamıyorlar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 nüfus cüzdanı fotokopisi istiyorlarmış sanırım sadece?başka birşeye gerek var mı ayrıca kaç gün de açılır şişli de oturuyorum bu arada.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Sözleşmeyi imzaladıktan sonra 7 iş günü içinde açıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bir de bir sorum daha olacak bilginiz var mı bilmiyorum.. eski analog olan hatlarda hız sorunu yaşanır mı?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 analog hatlara adsl bağlanmıyo diye biliyorum. postaneyi arayıp sorman gerekiyo kesin bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 telekom un sitesinden numarana bak adsl hizmeti varmı yokmu diye[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hala analog hat kaldımı ya bildiğim kadarıyla hepsi geçti[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. burayı okuyabilen bana pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 zamanında mynet ten alırken sözleşmeyi eve yollamışlardı. telekoma gitmeye gerek kalmıyordu sanırım.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 online basvurunun hic bir manasi yok, zira o kadar yazdiginiz seylerin hic biri kale alinmiyor, telefon acip randevu almis gibi muamele goruyorsunuz. tt ile anlasmali firmalardan bir calisani gelip yine size her zaman ki gibi form doldurtuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar