Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bi tane daha mouz kazandırdım bugün sid arkadşımıza gelen yokmu?[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 beleşçi millet :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 walla az önce 2 klafye daha gitti pati ahalisine Set tamamlıyan bile far :D. 1 tane Klavye kaldı.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Apache Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 HÖYYT! demin klavyem bozuldu.. yarın ordayım :P[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bende 15 dk önce sinirlendim bilgisayara bağlı mouse'u attım. Tabii etki-tepki mouse bozuldu. Bende mi gelsem..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv***
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Onur ben gelemem belki bugün, saat 1 gibi belli olur söylerim msn den.[signature][hline]Deli333
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 arkadaşlar bende hiç bişi kalmadı sizi diğer vestellere yönlendiriuim ben etlikte Aydınlık evlerde falan.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Saolasın, düşünmen yeter.[signature][hline]Deli333
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 :D nekadar anlayışlı adam bak. Pati aile gibi olmuş bize kazandırmak istiyo valla helal olsun :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Zerokull, 03 Haziran 2005 19:07 tarihinde demiş ki: walla az önce 2 klafye daha gitti pati ahalisine Set tamamlıyan bile far :D. 1 tane Klavye kaldı. setim tamamlandı euhe[signature][hline]Boo
Elbrech Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bugün wildpervertle 4 tane filan vestel gezdik. toplam 7 mouse 3 klavye kaldırdık. evet açız, hayvanız.. saol zerokull.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Çüş napcanız lan kaznaıp kazanıp satcanız dimi maltepe pazarında falan :D Zerokull benide gör bende isterem set :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar