diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 zaten korkuyorum hepsinden yenilmeyen bir düşman gibile ryenemiyor hep eziyorlar korkuyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya simdi biraz sakinlestim de az onceki mesajlarda sacmaladıysam birinizi kırdıysam kusura bakmayın cok kotu dellenmistim.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Ardeth, 08 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: Nefret insanı korkak yapar bence. Evet yapar mesela birisi herkezden nefret ederse ya içine kapanır yada çevresine çok iyi davranmaya çalışır. Çünkü onların kendisini incitmesini istemez. Ama bazı istisnalarda vardır patlamak için zaman bekleyen bende bu sınıfa giriyorum...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 diablotg, sen biraz boşversene kızları filan? rahatla şöyle, doğaya ver kendini, çiçekler böcekler çayırlar ferah ferah.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 abi veremiom dersler düşüşe geçti morallerim bozuk hoşlandığım kızla arkız ve bile bile onla kavga edip konuşmamaya çalışıyorum bu beni kemiriyo ama az kaldı birisine fena patlayacağım o da bunun altında kalıcak ezilecek[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 şekil a: prawler :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 54) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 praw mı hehe o special ;)[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 deep-night'ın ilk sayfada dediği şeyle bugün karşılaştım yani öğrendim hiç beklemediğim bi arkadaşım okulun playboylarından olmuş ytüde :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Mavi, 08 Kasım 2004 19:56 tarihinde demiş ki: praw mı hehe o special ;) bence herkes special bi tek o değil[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Ardeth, 08 Kasım 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Eh siz bir İNSANOĞLU ile olan ilişkinize bu derece önem veriyor ve bu şekilde bir benzetme yapıyor iseniz benimde diyecek fazla birşeyim kalmaz zaten. Ama gidip ondan sonra aşık olduğunuz insandan size hayatında önemli bir yeri olan erkek yada kadın muamelesi yapmasını beklemeyein yada yapmayınca kalbiniz burkulursa buna hakkınız olmadığını bilin. valla üzerime alındım =) hemen cevap vereyim. insanoğlu ile paylaşmam gerekenleri arkadaşlarla dostlarımla paylaşıyorum. ilişkide ise insanlığımın biraz daha kertenkeleye yakın yanımı paylaşıyorum ki bu şu andaki yaşam koşullarının getirdiği bir durum. ha ideal olsaydı, ki benim görüşüme göre poligamidir, bu aldatmak/ayrılmak gibi sorunlarımız olmazdı. herhangi bir ilişkinin ismini koymak zorunda olmazdık. tabi ki adı olmayan ilişkiler de birbirinin yolunu kesmezdi.ama gel gör ki kadir inanır/türkan şoray ikilisi içimize işlemiş.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 08 Kasım 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: diablotg, 08 Kasım 2004 20:10 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 08 Kasım 2004 19:56 tarihinde demiş ki: praw mı hehe o special ;) bence herkes special bi tek o değil bence herkez praw bi tek o special[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 herzaman doğru ilişki kuracaksınız diye birşey yok ama doğru ilişki kurduğunuzu anlayabilmek için bence o ilişkiye değer vermelisinizki o ilişkide size o derecede cevap versin, yoksa birgün bence keşke o ilişkimi daha çok önemseseydim diye kendinizi yiyip bitirebilirsiniz. Sizin için doğruya en yakın insanı veya ilişkiyi bulmanız demek o ilişkiyi sonsuza kadar götürebileceksiniz demek değildir hatalar ile öyle bir ilişkiyide mahvedebilirsiniz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Mavi, 08 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki: said: diablotg, 08 Kasım 2004 20:10 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 08 Kasım 2004 19:56 tarihinde demiş ki: praw mı hehe o special ;) bence herkes special bi tek o değil bence herkez praw bi tek o special Herkez özeldir arkadaşım Prawı tanıyorum çok iyi biri kendisi ona herhangi birşey demiyorum ama Ben Praw olmayı kabul etmiyorum çünkü ben kendimim ve ben kendime özelim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. [Bu mesaj diablotg tarafından 08 Kasım 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Rahan bi daha +1 keske ideal ask olsaydı diyorum ama yok yani ne kadar istesende olmayabiliyo ama yine de insallah cıkar karsıma(karsınıza).[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 özel derken sadece insanın belli başlı özellikleri özeldir öyle değilmi diablotg[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Deep-Night, 08 Kasım 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Ve üniversite yılları başlar. Artık duygusal olma sırası kızlarda ve lise yıllarının intikamını alma sırası erkeklerdedir. Lise yılları boyunca hırsla dolan erkek sonunda intikamını alır. Hergün başka bir kızla gezer 3 kişiyle aynı anda çıkar, tek gecelik onlarca ilişki yaşar ve aslında bundan büyük bir zevk duyar. Kızlara acı çektirmek ister (ki bunda çok da haklıdır ne de olsa herkesin bir sırası var ). Böylece duygusuz kızları kullanıp atan diye nitelendirilen erkekler ortaya çıkar. İşte duygusuz erkek bu şekilde duygusuz kızlar tarafından yaratılmışlardır. Ne Kadar kulağa gaddarca gelsede doğrudur nedeni , bence kızların erkeklerden daha önce olgunlaşmasıdır lisede onlar daha çok çektirirler erkeklerse olgunlaşmamış yapısıyla "acı çektirmek" için çırpınırlar Walla kızlar ne kadar gaddar olursa olsun hiç bir erkek bir kızı üzmek istemez bence universitede olan bu deişim sadece erkek kişinin arayışından kaynaklanıyordur zannımca ( arklarım olsun ben olayaım bu arayış içindeyim ve ne yazık ki dorudur ki unide böle oluyosunuz , belkide doğru kişiyi bulmak içindir ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Vicious, 08 Kasım 2004 20:43 tarihinde demiş ki: özel derken sadece insanın belli başlı özellikleri özeldir öyle değilmi diablotg Evet Vicious herşey özel değildir ama sonuçta herkes kendine özeldir[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Malkor, 08 Kasım 2004 20:45 tarihinde demiş ki: said: Deep-Night, 08 Kasım 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Ve üniversite yılları başlar. Artık duygusal olma sırası kızlarda ve lise yıllarının intikamını alma sırası erkeklerdedir. Lise yılları boyunca hırsla dolan erkek sonunda intikamını alır. Hergün başka bir kızla gezer 3 kişiyle aynı anda çıkar, tek gecelik onlarca ilişki yaşar ve aslında bundan büyük bir zevk duyar. Kızlara acı çektirmek ister (ki bunda çok da haklıdır ne de olsa herkesin bir sırası var ). Böylece duygusuz kızları kullanıp atan diye nitelendirilen erkekler ortaya çıkar. İşte duygusuz erkek bu şekilde duygusuz kızlar tarafından yaratılmışlardır. Ne Kadar kulağa gaddarca gelsede doğrudur nedeni , bence kızların erkeklerden daha önce olgunlaşmasıdır lisede onlar daha çok çektirirler erkeklerse olgunlaşmamış yapısıyla "acı çektirmek" için çırpınırlar Walla kızlar ne kadar gaddar olursa olsun hiç bir erkek bir kızı üzmek istemez bence universitede olan bu deişim sadece erkek kişinin arayışından kaynaklanıyordur zannımca ( arklarım olsun ben olayaım bu arayış içindeyim ve ne yazık ki dorudur ki unide böle oluyosunuz , belkide doğru kişiyi bulmak içindir ? ) sırf zevk olsun diye dersanedeki bir kıza kötü davrandım... pişman değilim bu kötü davranma birazda senle ilgili bir şey bence gerçekten içinde sakladığın bir nefret varsa onu bir kişiye yönlendirmek iyi oluyor. en azından rahatlıyorsun ne kadar gaddarcada olsa. Belki büyüyünce (daha ne kadar büyüyecekem boy oldu 1.93) pişman olurum[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: diablotg, 08 Kasım 2004 20:46 tarihinde demiş ki: said: Vicious, 08 Kasım 2004 20:43 tarihinde demiş ki: özel derken sadece insanın belli başlı özellikleri özeldir öyle değilmi diablotg Evet Vicious herşey özel değildir ama sonuçta herkes kendine özeldir ama sende bir insan için özelsin öyle değilmi ???[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yooo sanmıyorum ben kendime özelim.Hiçkimseye özel olamadım ama her zaman kendime özel oldum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 diablotg, sen nereye getirdin konuyu praw'ı kötü diyen laf atan olmadı ki ? söylemene bile gerek yoktu. ben special falan gibi lafları yukarıda arkadaşın yazdığını quote ederek espri olsun amacı ile yineledim.. herkez özeldir şudur budur ıvır kıvır aklımdan geçenler ile uzaktan yakından alakası olmayan laflar.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Malkor butun bunların nedeni o zaten eger iki cinsiyet de aynı zamanlarda olgunlassaydı o zaman boyle sorunlar olmazdı ki. Tavuk yumurta meselesine dondu bu olay.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 gel fizban anlından öpeceğim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ah be bi üni ye gidemedim ya ulan allah kahretsin ya böle işi offff üni üni hayalimsin ya vakit geçmior[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 anlaşılan iki cinsinde birbirlerini tamamlayabilecek seviyede anlayış ve olgunluk gösterebildiği yer üniversite çağı ... *!thinks must stand on his own* [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 08 Kasım 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar