Wordellion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 erkekler bence de daha duygusaldır ancak fazla dısa vurmazlar[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Wordellion katılıyorum.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Horrible, 08 Kasım 2004 18:04 tarihinde demiş ki: Hiç düşünmüyorsunuz bir kız bir teklifi kabul ederken sadece laf olsun diye mi kabul etmiyor.Siz sewmediğiniz biriyle çıkarmıydınız soruyorum istemeye istemeye hem karşınızdakini hem kendinizi üzer miydiniz?KArşındaki üzülmesin diye ona iyi davranmaya devam ediyorsa bu kızın şuçu mu?Sizin intikam aldıklarınız intikam alınmayı hakeden kişiler mi peki?HErkezi aynı kefeye koymamak lazım ztn anlamadığım en büyük olay hergün farklı erkeklerle takılan kızlardan hoşalanan erkeklerdir...Siz böyle diyorsunuz peki siz lisedeyken hep güzel havalı kızları tercih etmiyor muydunuz sanki?Belki sizinde arkanızdan ağlayan kızlar oldu ama onlar havalı deil die siz onları asla farketmediniz bile bunu neden hiç düşünmüyorsunuz.ama hep ilk adımı erkekler atar dimi? neden bi kız gelip ben seni seviyorum demez ??? (istisnalar hariç) arkamızdan aglayan kız varsa bu onların gelipde bole bole dememelerindendir.[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla şu an o duurmu yaşıorum.. lise ikideyim hzlıkla beraber.. ve hzlıklara gelen bu sene 90lı bi kız var hatun tam hatun boy pos falan yerinde.. kızla tanıştım ettim ve şimdiye kadar hiç kızlar tarafından geri çevrilmemiş biri olmuşumdur ne bliyim qarizma falan derler uhee(övmiyim kendimi şindi:P ) ama bu kızda tık yok kardeşim..yok bakmıyor kız ne biçim şey anlamadım..ya kızda bi sorun var yada bu konuya tıpa tıp uyuyor..valla ama sonunda o kızı alt etmem lazım.. edemessem univ yıllarında bulmasını bilirim ben onu tekrar :D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. [Bu mesaj Dwinz tarafından 08 Kasım 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 I sense the dark side in you...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Güzel bir konuya parmak basmıssıjn Wordellion.Genelede bir neden gelip seni sewiyorum demiolar bilio musun çünkü erkekler o tür kızlara direk farklı gözle baktıkları için.Bir kız gidipte bi erkeye ben senin için ölürüm gfln dese erkek bu kız şey mi ya ne biçim herkeze diodur der ve kullanır atar! Bu arada Dwinz çok güldüm ya :) Ehueheu bende hazırlıktayımda durumunu düşününce koptum valla[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 horrible nie gülüon ya durum vahim :) dresq sende kasma kendini ağlayıver..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. [Bu mesaj Dwinz tarafından 08 Kasım 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kendi tanidigim kisilere gore kadin erkek olayina bakarsam erkekler daha duygusal ve mantik yerine genelde kalbinin sesini dinliyo tabiki buyuk bi yara alana kadar. kadinlar ise iliski uzerine cok fazla dusunuyo mantigi ile hareket ediyo (her zaman daha iyi secenekler icin bakiyo) intikam olayina cevremde pek rastlamadim zayif yanlara gelince ok erkekler guzel kadinlara dayanamiyo kadinlarda paraya garip bi duzen. genelleme yapmak istemiyorum yanlis anlasilmasin sadece cevremden gozlemledigim bisey bu[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Horrible, 08 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki: Genelede bir neden gelip seni sewiyorum demiolar bilio musun çünkü erkekler o tür kızlara direk farklı gözle baktıkları için.Bir kız gidipte bi erkeye ben senin için ölürüm gfln dese erkek bu kız şey mi ya ne biçim herkeze diodur der ve kullanır atar! Hohahhihoho güldüm güldüm yerlere yattım öyle mi =) ''Bildiğim birşey varsa oda hiçbirşey bilmediğimdir'' - Socrates[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Kasım 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Dwinz, 08 Kasım 2004 18:37 tarihinde demiş ki: horrible nie gülüon ya durum vahim :) dresq sende kasma kendini ağlayıver.. Ne bilem ya okuldaki tipler aklıma geldi puhahah valla çok komik ya[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Dresquin, 08 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki: said: Dwinz, 08 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: bu sene 90lı bi kız var hatun tam hatun İşte beni duygulandıran bir söz. Öyle ki, ağlamak istiyorum. dişilere karşı bazılarımızın sahip olduğu duygu derinliği bu dialoglarda son derece açık bir şekilde görünüyor sanırım :) Tebrikler.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Biri beni anlatmış ama üniversitedede içime kapanık durumdayım (daha hazırlıkta olsamda) galiba aşık olma gibi bir duyuyu kaybettim. Neyse hayatımdan mutluyum aşk bana çok komplex geliyor. Uzak durmayı tercih ediyorum. Galiba yalnız yaşayıp yalnız öleceğim...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ardteh yanlışsam söyle!Bilmiyorum benim çevremde hep böyle oldu belki farklıdır ama benim gördüğüm bu bildiğim deil...Mesela bak bi arkadasım gitti başka bi arkadasıma seni seviyorum dedi ve kız harbiden seviodu erkek arkasımın tek yaptığı şeuy dalga geçmek oldu.Bi gün gidio kıza seni seviorum dio ertesi gün düş yakamdan ya sevmiorum işte dio 3 ay oyaladı...Benim gördüklerim böyle ama bilemiorum bana çevremdekilerde böyle diyor erkekler dahil...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 erkekler kadınlardan her zaman daha romantiktirler şöyleki; bi çiçek alıp gidip sevgilisine veren kim : erkekler ufacık bi romantik şarkı duyduğunda ağlayanlar kim : erkekler usanmayıp 2 mısra şiiir yazıcam diye uğraşanlar kim : erkekler yani artık ne diim bu kadar şeyden sonra tabii ki erkekler duygusuz olur :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Delanoresse, 08 Kasım 2004 17:38 tarihinde demiş ki: yapmayin boyle seyler, genclere de kotu ornek olmayalim. hele lisede hic hatun yiyemedim AMA BOGAZİCİNE GİRİNCE ACAYİP HATUN KALDİRACAM ABİ AMUHAHAA! diye umitlerle universiteye hazirlanan genclerin hayalleri yikilmasin. İlginç bir bakış açısı... Bir hatun yakıştırması yada piliç vs vs bir bayanı aşağılamak ve bunu yapmak kimsenin hakkı değildir.Ezelden beridir hep bir çekişme bir sürtünme var.. Bu nezaman düzelir bilinmez ama birey olarak ele alırsanız olayı ne 4s kuralı ne de birbaşka şeyin yararı olmadığını anlayacaksınız... Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Kendercik, 08 Kasım 2004 18:41 tarihinde demiş ki: said: Dresquin, 08 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki: said: Dwinz, 08 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: bu sene 90lı bi kız var hatun tam hatun İşte beni duygulandıran bir söz. Öyle ki, ağlamak istiyorum. dişilere karşı bazılarımızın sahip olduğu duygu derinliği bu dialoglarda son derece açık bir şekilde görünüyor sanırım :) Tebrikler. ya ordaki söz o maksata çıkmıor aslında :) kız 90lı bu arada o dediiniz sübyana girer :) direk yazdım yanlış anlamayın yani ehhe demek istediiim kız herşeyiyle güzel ve hoşlanıyorum.. durum budur oke..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya yanlış anlaşılmasın ama kadın erkek tartısması yapmak niyetinde diilim ama kızlarda şiir yazarla :) Romantik şarkılarda ağlarlar (en büyük örnek kendim :) ).Ne biliim artık öle bıkmışım ki seme yeteneğimi kaybettim sevemiyorum kimseyi :( Ama sevmekte sevilkmekte erkek açısındanda kadın açısındanda süper bişe ya heleki sevmek çok güzel bir duygu bunu bilir bunu sölerim...Her iki tarafta duygusaldır her iki tarafta ağlar her iki tarafta üzülür.Çünkü her iki tarafta insandır...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Oh ne güzel başka karaktersiz insanların cezasını çekmek bize kaldı öyle mi heh. varsın gelsin bakalım ozaman, sizde biraz daha inceleyin etrafınızı. İşte bu yüzden diyorum genellemeleri sevmiyorum diye. Bundan sonra tüm genellemelerinizi yaparken Ardeth dışında deyin lütfen isteyen olursa gelir sorar bana nasıl birimi olduğumu ama tanımadığım binlerce insanın azında şerefsiz, duygusuz, namussuz adı altında sakız olmaktan bıktım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Horrible, 08 Kasım 2004 18:43 tarihinde demiş ki: Ardteh yanlışsam söyle!Bilmiyorum benim çevremde hep böyle oldu belki farklıdır ama benim gördüğüm bu bildiğim deil...Mesela bak bi arkadasım gitti başka bi arkadasıma seni seviyorum dedi ve kız harbiden seviodu erkek arkasımın tek yaptığı şeuy dalga geçmek oldu.Bi gün gidio kıza seni seviorum dio ertesi gün düş yakamdan ya sevmiorum işte dio 3 ay oyaladı...Benim gördüklerim böyle ama bilemiorum bana çevremdekilerde böyle diyor erkekler dahil... Horrible o zaman yanan kim oluyor peki bunu dusunun yani soylemezseniz siz yanıyosunuz biz ne yapalım peki haberimiz bile yoksa. Belki senin etrafındaki erkeklerde sorun vardır ben etrafımda boyle bisi gormedim su ana kadar. Sorun su ki kızlar pic erkeklerden hoslanır ama sora oyle tiplerle takıldıkları icin senin arkadasının durumunda oldugu gibi acı cekerler.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Saendul, 08 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Sorun su ki kızlar pic erkeklerden hoslanır ama sora oyle tiplerle takıldıkları icin senin arkadasının durumunda oldugu gibi acı cekerler. Abi ne bu ya herkes hayatında bir iki kız tanıyıp yorum yapıyor deliriyorum. Oldu abi hayatını bir kaç kıza endekslersin sende. Kızlar piçlerden hoşlanıyor...Abi keşke insanlar socratesi biraz dinlese.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Peki abi iki kız biliyorum sadece sen daha cogunu biliyosun konuyu kapatalım bari de uzamasın.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 08 Kasım 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Abi ne bu ya herkes hayatında bir iki kız tanıyıp yorum yapıyor deliriyorum. Oldu abi hayatını bir kaç kıza endekslersin sende. Kızlar piçlerden hoşlanıyor...Abi keşke insanlar socratesi biraz dinlese. +1[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Ardeth, 08 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 08 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Sorun su ki kızlar pic erkeklerden hoslanır ama sora oyle tiplerle takıldıkları icin senin arkadasının durumunda oldugu gibi acı cekerler. Abi ne bu ya herkes hayatında bir iki kız tanıyıp yorum yapıyor deliriyorum. Oldu abi hayatını bir kaç kıza endekslersin sende. Kızlar piçlerden hoşlanıyor...Abi keşke insanlar socratesi biraz dinlese. peki hayatinda sadece bikac kiz taniyip yorum yapan arkadaslarin %90 neden az cok ayni seyleri soyluyo?[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 [Bu mesaj Gladric tarafından 08 Kasım 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 +1 ne alaka piclikle ya?Herkezi aynı kefeye koymayın alla alla...ÇOk iyi insanlar tanıdım (erkek-kız farketmez).Keşke herkez onlar gibi olabilse.Aslında insanlar büyüdükçe olgunlaşıyor...Lisedeyken tek önem verdikleri k(kızlarında-erkeklerinde) tip fakat büyüdükçe herşey deişior önemli olan her zmn kişilktir ya gerisi boş...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Ardeth, 08 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: said: Saendul, 08 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Sorun su ki kızlar pic erkeklerden hoslanır ama sora oyle tiplerle takıldıkları icin senin arkadasının durumunda oldugu gibi acı cekerler. Abi ne bu ya herkes hayatında bir iki kız tanıyıp yorum yapıyor deliriyorum. Oldu abi hayatını bir kaç kıza endekslersin sende. Kızlar piçlerden hoşlanıyor...Abi keşke insanlar socratesi biraz dinlese. Sn Ardeth insanlar türlü türlüdür ve türlerinin düşünceleride ayrım yapılmayacak derecede farklı ve özneldir.Sakın akıl yada tavsiye olarak düşünmeyin sadece bir öneri bırakın Sn Patiler istekleri doğrultusunda düşünsünler herkesin doğrusu yoktur tabi birtane doğru vardır ve siz o doğruyu bulmuşsunuz.Ama herkes heran o doğruyu kabullenmeyebilir... Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar