errorsann Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 web sayfasında cz deki bishop lardan Ring of Magic düştügü yazıyor.Hiç kesmişliğim yok hatta Boss sada haberim yok adı okadar yabancı yani.. Neyse bu yaratıklardan bu yüzügü düşüren var mı? Özetle cz de arkanı kollarken bide bunlarla uğraşmaya deger mi?
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 czdeki cardinal ailesi bosslarından rom rol ve roc düşüo ama hangisinden hagisi çıktığını bilmiom ama rol rom roc için değer[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
errorsann Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 duke .....roc bishop...rom bach...rol demişler sitede de. haungadan spell 35 kagıdı düşmesi oranıyla kıyaslaya bilirse bilen arkadaşlar sevinirim.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 aydınlattın bizi:D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares [Bu mesaj Marl0_on tarafından 04 Haziran 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir]
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 o kadr da rare olduğunu sanmıyorum boss ların dropo rate inin
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 roc rol fln rare diye biliyorum olmayadabilir ama ya olursa? :)[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 rare den kastım drop rate in rare olması yoksa rare item olması değil
errorsann Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 arkadaşlar nasıl bi dilde konusuyorsunuz?! 1. bishop boss mu? 2. rare olmak az sıklık anlamında mı? 3. bunlara bi cevap istiyorum :P
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 1.evet 2.evet :o[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
supersonicmemed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 1.bishop boss 2.cevabını sen vermişsin 3.cevabını ben vermişim 4.peki sen bunlara cevap ver. 5.veremiyosun dimi? çünkü sormamıştım[signature][hline]şiir yazarken, edebiyatı katlettim, hadi yine iyisiniz,bunuda berbat ettim.
errorsann Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tşk ederim. eksta 2 talepte bulunabilirim sizlerden. - cz boss haritası link i - bishop cz deki orta meydanda mı spawn oluyor yoksa baronların arasında mı (1. şık gerçekleştigi takdirde 2. hükümsüzdür.)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 cz deki bosslar bowlda doğar dışarı çıkartıldıklarında ölürler drop vermeden spawnında yeniden doğarlar bowl un dışına çıkartmadan kesmen lasım[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 1- şimdi onun linkini aramakla ugraşamicam 2- bowlda yani ortada çıkıyor 3- sen niye bu kadar soru soruyorsun?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
errorsann Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tarafımdan yeterince tatmin oldum.tşk ederim. foruma şöyle bi baktıgımda sorularımın devede kulak kalgını hissettim.yani fazla soru sordugumu sanmıyorum.
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yok be dalga geçiyoruz sor istedigin kadar. işimiz gücümüz yok nede olsa oyuna giresimde yok forumlara bakıyorum.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sabah duke kestik complate gauntlet cıktı[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: oQo, 04 Haziran 2005 17:50 tarihinde demiş ki: sabah duke kestik complate gauntlet cıktı bana ver!!!!!!!!!!!!!!!!! +8 e deniiiiim:D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 marlon sen yabamazsın +8 falan :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Öne çıkan mesajlar