geffen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 2002 yılında çekilmesine rağmen burası Türkiye kardeşim dedirtir şekilde vizyona daha paticik yokken girmesi ilginç tabi. Ancak film başarılı ,komik ve eğlenceli. Filmde italyan ailesi almanyaya gurbete gidiyor ve pizzacı açıyorlar.. gerisini izleyin pişman olmazsınız. izlemeye değer.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bir Fatih Akın filmi olduğunu da belirtelim hemen. ben izleyemedim henüz ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bu ay cnbce'de vardı. muhtemelen çok geç atıyorum bu mesajı nitekim 1 saat önce bitti film. izlemeye değermiş. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 06:19 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 iyi filmdi; bu sefer de İtalya - Almanya arası bir kültür karışımını yansıtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar