Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dwarf warrior.... bi dakka ben zaten dwarf warrior'ım NIHAHAHA[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: deadea, 01 Haziran 2005 11:37 tarihinde demiş ki: shadow priest = aaa bak bende adam kesebiliyorum cheer Böyle yorumları bırakın lütfen, sıkılın bu yorumlardan. falan filan Nedense kimse başka classların neden gruba yönelik değilde sadece pvpye dönelik gittiğini konuşmuyorda sadece priestların ki konuşuluyor hala anlamadım.Bütün classlarda var dikkat ederseniz görürsünüz mesala ben imp. stone skin istiyorum bütün shamylerden o zaman. Tekrar rica ediyorum yorumlarınızı dikkatli yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 rogue ile degistirmenizi hic tavsiye etmem acikcasi.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paladin var memnunum gerçekten :) ille değişsin derseniz warriorla değişirdim plate armor dan ayrılmiyim pvpcilikten ayrılmiyim diye ehehe :)[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Major of SEVEN Mining/Enchanting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hunter[hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: dwight, 01 Haziran 2005 23:42 tarihinde demiş ki: shamanımı hatun ne bir priestla deiştiririm :) Undead priest kesmedi mi Tho? :P Undead dişi Mage'im, olsam olsam dişi Tauren Shaman olurdum. Kimilerinin dişi tauren fantezileri varda :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 rogue umu itemları güzel bi rogue ile değiştirmek isterdim :P rogue - warrior olabilir[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Rogue charim var baştan başlıyacak olsam gene rogue secerdim.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Azmodai, 02 Haziran 2005 01:33 tarihinde demiş ki: priestimi lvl 60 bir priest ile degisitmrek isterim. yoksun yoksun meydanda. priest olsan nolcak:P dün akşam söz vermişsin gencelre ama yoktun sanırım:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 mage im priest,shamy yada rogue isterdim[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bilemiyorum sana kzıdılar ümüğüne binceklermiş öle kararlaştırdılar benden sölemesi[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 NE Druid -> UD Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 zaten wowda 2 tür oyuncu var ben onu anladım. 1. rogue oynıyanlar 2. rogue oynamak isteyenler ha bide davulun sesi uzaktan... [Bu mesaj Glatheros tarafından 03 Haziran 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 priest la deişirdim .. sırf instance lara priest aramamak için yada warrior .. birini bulsan oburunu bulamıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 NE warrior neyle değiştiriyimki hımm > NE warrior tabiki mauahha elimde reaperım reapliyorum milleti :D . Edit: Ne nin hide özelligi kadar güzel ırksal özellik var mı ya :D . Mükemmel bişey . Kaç kere sayesinde adam kestim , saklandım , bence bi tek wotf onla boy ölçüşebilir birde taurenin war stompu . [Bu mesaj Dunedain tarafından 04 Haziran 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 mage imi seviyorum başka bir classla değişmem[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar