Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[tutorial]Skateboard/Yeni başlayanlara bilgiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hee ipne çatır çatır yapıyo trickleri kickflip to smith grind öğrenmiş gelmiş ingiltereden ağzım açık kaldı :D sahsen ben kaykay gördüğüm zamanda gaz oluyorum bi nevi çıplak kadın görme durumu :P da şöyle bi şey var eleman boş vakitlerinde sürekli kayıyor. ders calışmadı sürekli kaydı herif, sonuç: bi teknik lise'nin hazırlığında kaldı kurtarmayla geçti :) kaymak gerek bolca yaa, şu öss geçsin bodruma yanına uccam bodrumda kayacaz :D[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
türkiyede Airwalk+n.manual yapan varmıdır?ben yapıyorum desem yalan olmaz işallah...[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Mesaj tarihi:
bencede karştırdın hocam sen? airwalk geç 20 tane kaykay filmi izledim hiç birindede grab hareketini whelie yada nose wheelieyle bağlayan adam görmedim[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
ya onu bırak Airwalk Normal giderken cok zor Hadi airwalk u yaptın manual pozisyonuna geçmeyi nası beceriosun hayret :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
yanlıs anladınız ben yapmıyom yapan varmı dedim bide karıstırmıyom AirWalk.bide rodney mullen ın bi videosunda izlemiştim ondan sordum :)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Mesaj tarihi:
www.skateturk.com da yeterınce bılgıde edıne bılır forumlarından yararlana bılırsınız haberınız olsun bılemyenlerınız ıcın[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mesaj tarihi:
ha airwalk yapan sürüsüyle vardı senin mullen in filminde gördüün airwalk değildi yanlış hatılamıyosam orda ollie airwalk yapıodu[signature][hline]Your Ad Here!
  • Yeni Oluştur...