Kuisatz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaşlar şu sevgi kelebeklerini tek başına durdurmanın yolu yokmudur? Adam debuff ediyor, defansımı çkiyor, atağımı çekiyor onra gelip sırıta sırıta biçiyor. Nedir abi bu priestlerin kalbine giden yol. Çok küfrediyorumm çokkkkkk....[signature][hline]ARES Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 asas değilsen zor alırsın debuff yersen direk town çekeceksin almanın imkanı yok yada sword defense talia kullanacaksın diğer sword defense lar pek bi işe yaramaz bildiğim kadarı ile 50 defense atağın yaısını kesiyor yani 20 defense lık eldiven % 20 sini keser atağın oda % 200 le vurduğu için pek birşey farkettirmez ama 2-3 tane sword defense fp giyersen iş değişir tabi talia yı yaptır yada satın al sonra bp görünce hemen talia yı giy ve saldır tek çaren bu gibi geliyor şimdilik
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 debufffer oyunu pic eden char abi parasite attımı 2 vuruş üstüne malice atarsa 1 vuruşta bile alıo beni 1.3 k hp kalıo parasite yiyince bunu azcıq iyi bi bp çoq rahat koyar[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Zuxxi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 marlon sendemü türksün.......... zzzzzzzzzzzzzzzz aresin tamamı türk olmuş zzzzzzzzzz....... bu arada sende cok ipne bi magesinkücücük boyunla koca worriorları tpleme yanına plz... np me yazık :'([signature][hline]Name........[::Zuxxi::] Server.......Ares Jop...........[Paladin][Debuffer] LvL...........62 Clan..........Ins0mnIa
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 falla debufferdan ya kaçarım yada warrior tplerim ki ben bu serverın ilk günü burdaydım ve türktüm yeni olan bişi deil[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Zuxxi, 04 Haziran 2005 13:12 tarihinde demiş ki: marlon sendemü türksün.......... zzzzzzzzzzzzzzzz aresin tamamı türk olmuş zzzzzzzzzz....... bu arada sende cok ipne bi magesinkücücük boyunla koca worriorları tpleme yanına plz... np me yazık :'( insomnia mı O_O :( Rüya gibiydi KO herşey çok güzeldi ; Önce türklere bişiler yaptılar sonra clanım re-make olurken kavga çıktı birileri ayrıldı aynı gece ban yedim offoff her şey çok güzeldi :/[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ork battle priestlerin haince dikkat dağıtma taktiği uygulamasıda gözden kaçmasın bakınız cıbıl cıbıl gezip insanların içine şeytani nifak tohumu ektiriyorlar!!![signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
Öne çıkan mesajlar