Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lvl 70 char 2.5 ayda hemde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Level statistics for players from level 55 to level 70
Level Players Percentage in beramus

70 1 0.11

65 2 0.22

63 3 0.33

62 14 1.53

61 118 12.85

60 210 22.88

59 63 6.86

58 85 9.26

57 130 14.16

56 121 13.18

55 171 18.63

Total players : 918

70 sk4skbera --- Unknown Karus

Leather Pads +1
Leather Cap +2/4 Ice res
Leather Shoes +2/5 Spear def
Combined Blade +3/24 MP dmg

daha 2.5 aylık bir server da lvl 70 char ve itemlar yukarda görüldüğü gibi sizcede bu oynun poku çıkmadımı
Mesaj tarihi:
ayrıca server da
46 +8 wizard
6 +8/80 shard
2 +8 shard
127 +7/70 shard
54 +7 shard
7 +7 lycoan
bu kadar item başka hiç bi server da yok amk dupe ün dibine vurmuş millet bi de bunlar yaklaşık 1 hafta önceki item listesi
Mesaj tarihi:
sırf karşılaştırma için aresteki sayılar
+8 wizard 17 tane
+8/80 shard 21 tane ( bir tek bu areste fazla)
shard +7/70 102 tane
shard +7 28 tane
Mesaj tarihi:
Ares ten bir arkadaşım bileğinin hakkıyla beramusta 3 haftada lvl 62 priest olmuştu. O yüzden direkt olarak "edit" demek haksızlık olur...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader)
Clan : The_Others
Allies : Academy & The_Hunos
Server : Ares

ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Mesaj tarihi:
imkansız degil ama kolayda degil. 62 neysede. 50 ye 2 günde gelse 51 52 53 54 1 er gün desen 55 56 57 2 şer gün 58 59 60 3-4 gün yinede 3 hafta zor gibi[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
70 olayı zaten banada biraz edit gibi geldi ama yinede günahlarını almayalım...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader)
Clan : The_Others
Allies : Academy & The_Hunos

ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Mesaj tarihi:
adamda item yok ne günah alması item ı olsa 3-5 anlayacam neyle hunt yapmış bu adam yumruklamı :P
hem yapmak kolay olsa xg de lvl 70 char olurdu diez de 1 tane sadece ares tede 4 tane topu topu
kasmak kolay olsa herkez kasar beramusta 3 kişi aoe harpykestiklerini biliyorum lvl için onlar bile 64-65 civarı daha

[Bu mesaj XANTOR tarafından 31 Mayıs 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaslar o gm'nin charidir. mesela diez'de 2 tane var oyle char. uzerinde 1-2 boktan item oluyor.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 5X
Clan: TüRK
Server: Diez
NP: 8XXX
(Dru artik yok)
Mesaj tarihi:
SS'de gorunce aklima geldi. gecen gun arena'da bobert ve eclipse_ (sanirim boyleydi nicki) kapi$iyordu. bi ara bu eclipse denen adamin elindeki shardin glacier damageli itemlardaki gibi goruntusu vardi. sonra birden degi$ti(rdi) poison oldu. ya bug vardi ya da bu shard'da bi gariplik vardi. cunku bildigim kadariyla sadece poison ekleniyor bunlara... bilmedigim bir $ey mi var yoksa?[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Mesaj tarihi:
Çok zor be vallahi çok zor 2,5 ayda lvl 70 char çok zor.. 7 olmasın o senin gözlerin felan bozulmuş olmasın bi daha bak istersen sen charına belki 7 dir de sen 70 diyorsundur...[signature][hline]Nick : SoLaReS
Clan : 1907

İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Mesaj tarihi:
Bu adam 2,5 ayda 70lvl yaptım dio.. Bence makro ile yapmıştır yada fatih abinin dediği gibi edit kokusu var bu işte.. 2,5 ayda 70 lvl char yapmak için lvl 1'den başlayarak 24 saat boyunca hergün apos kesmek lazım yoksa mümkün deil.. ve böle bişey olamayacağı gibi böle gibi lvl de hayal ürünü olur ancak.. Makro'yu kullansa illa ki yatacak bir kere iki kere.. Arkadaş senin bu dediğin imkansızın üstünde bir olay.. Hayal mi kuruyosun yoksa Rüya mı görüyosun..[signature][hline]Nick : SoLaReS
Clan : 1907
Nation : El Morad
Level : 41+

İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Mesaj tarihi:
said:
tosun_pasa, 03 Haziran 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
SS'de gorunce aklima geldi. gecen gun arena'da bobert ve eclipse_ (sanirim boyleydi nicki) kapi$iyordu. bi ara bu eclipse denen adamin elindeki shardin glacier damageli itemlardaki gibi goruntusu vardi. sonra birden degi$ti(rdi) poison oldu. ya bug vardi ya da bu shard'da bi gariplik vardi. cunku bildigim kadariyla sadece poison ekleniyor bunlara... bilmedigim bir $ey mi var yoksa?

1- ecplipse gm charı diye biliyorum
2- ya edit item yada dark vanedir ki oda edit itemdır[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 4x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:Academy
National Point: 1xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
1- dark vane forgotten temple dan çıkıyor diye biliyorum
2- neden her topicte böyle madde madde konuşmaya başladık
3- bak banada bulaştı hala maddeliyorum[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
dark vane shard a benzio die biliodum ki o dark vane se öteki ne yoksa 2 tane dark vane mi var? flame damage ve glacier damage? ama dark vane light damage deilmiydi o_0[signature][hline]Name:MaRLoN
Lvl:61
Clan:RivaL
Nation:Karus
Job:Elemental Lord
Server:Ares
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 31 Mayıs 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben size bi gm göstereyim :-)(ss'ı ben çekmedim)

bu mu?

ayrıca hasmez biliyorum temple item olduğunuda onu tamamlayacak adam olmadığına göre henüz dark vanede edit item benim gözümde[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 4x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:Academy
National Point: 1xxx
Server: Ares

[Bu mesaj rockncoke tarafından 04 Haziran 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...