kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sonunda boot lu bi winxp cd buldum format attım pc ye ama kafamı karıştırna bi olay var ağ bağlantılarıma gelip özellikler dediğimde karşıma 2 tane yerel ağ bağlantısı çıktı olay ne burda birisi açıklayabilirmi bana ? bi hata felan mı yaptım yoksa ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bunlar Yerel Ag Balansiti ve Yerel Ag Baglantisi 2 seklinde ise buyuk olasilikla bilgisayarinda iki tane lan karti vardir. Format attiktan sonra windows ikisininde driverini kurmus olabilir.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 2 tane yok hocam lan kartı bi tane var ben yokkken de kimse takmış olamaz zaten öyle de bi durum var[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet 2 tane olabilme olasılığı var, sen board'a bak birde pcı ethernet varmı diye bak..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar