Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvanlar gibi asik olmak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayvanlar gibi aşık ol tabi ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 01 Haziran 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
Eğer sert bir şekilde ve yıpratarak bittiyse bünyen kendine duvar örerek bilinçaltında kendini dizginliyor olabilirsin.

Yok değilse sadece biraz fazla açgözlüsün, aşka fırsat bırakmadan, acaba diye düşünmeden başlıyorsun ilişkiye, basitleşiriyosun :)

sanirim yasadigim sey tam olarak bu cok saol be rewendor cok kusel anlattn yasadigim seyi[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Mesaj tarihi:
valla ben hiçbi türlü aşık olmak istemiyorum.Çünkü daha birini bile doğru düzgün sevemedim hep vazgeçiyorum..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
sacmalama ya asık olup napacaksın acımı cekmek ıstıyorsun mazjıstmısın?[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing.
Mesaj tarihi:
aşk guzeldir ya her insan bir kere yaşamalı...
acısıda boldur tabi..ama insan acı çekmeden mutluluğun değerini nerden bilsin...?
savaş olmasaydı barışın ne anlamı olurdu?...vs,vs,vs
neyse aşk beklenmeyen anlarda çıkmasıyla ünlü bişeydir :P
genelde istek ustune gelmez... :P[signature][hline]
Souls from the dark seduction
Mesaj tarihi:
hayvanlar gibi eueheue

merak etme, gelir birisi, sana uzun süreler boyunca acı cektirir, belki bir de ardından acı cektirir, söylediğin söze pişman olursun

güzel duygudur ama=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
  • Yeni Oluştur...