Akse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cem_jedi anıp durmayın be,bu kadar anıyorsunuz adamı geri gelirse buralara size gösteririm.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yanliz ayip ediyorsunuz beyler cem_jedi zamanindada ben vardim hatta ona karsi laf edenlerden biriyde benim bilmiyorsaniz insanlari bosuna suclamayin onun gibi bir herif olcagima ölürüm daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bizim zaten adama ihtiyacimiz yok maksat daha cok adam gelsin zaten biz gecen FrF ye 3 kisi falan gonderdik ev kurduk yinede teklifiniz icin sagolun storage icin falan lazimsa ulasirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: xieon, 29 Mayıs 2005 18:54 tarihinde demiş ki: yanliz ayip ediyorsunuz beyler cem_jedi zamanindada ben vardim hatta ona karsi laf edenlerden biriyde benim bilmiyorsaniz insanlari bosuna suclamayin onun gibi bir herif olcagima ölürüm daha iyi yok biz ona benzeme diye uyaralım dedik.. sevdiimizden yani[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hehe ok o zaman sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: xieon, 29 Mayıs 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Bizim zaten adama ihtiyacimiz yok maksat daha cok adam gelsin zaten biz gecen FrF ye 3 kisi falan gonderdik ev kurduk yinede teklifiniz icin sagolun storage icin falan lazimsa ulasirim sana işte bende onu diyorum lasım olursa yazın aynı server larda düşman olucağımıza farklı serverlarda dost olalım :)[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters in eclipse "Freedom City" ye de bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Gelen arkadaşlara yardımcı olmaya hazırım.[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 veliath benim 10 lota ihtyacim var harvester falan isterseniz bende size lot veririm eclipsde yardimci olabilirmisin haftada 1-2 kez girip sökersin falna harvesterlari boyle bir dostluk kuralim diyorum FrF-HUN arasinda lotlarimiz paylasalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanitarian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Xieon verdiğin nicklerin soy isimlerini de yazar mısın ? Şu Mos-Empa da boş boş dolanmaktayım. İyi bir oyuncu olduğumu düşünmeme rağmen Swg inanılmaz karışık geldi. Henüz bir taraf seçmedim. Nick konusunda yardımcı olursan sevinirim ... (tam newbie msjı oldu sıcak we içten)[signature][hline]One shot ,one kiLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tabiki nickler onlar soyada ihtiyacin yok /tell xeon /tell mimar /tell artist gibi o verdigim isimlere ulasabilirsin ayrica bizi friendlistine ekleki online oldugumuzu gorunce tell at yada ctrl+e ile mail at birde bana oyun icin nickini versin bende sana ulasirim olmadi para yollarim sehre gelirsin orda bulursun zaten adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ha bu arada unutmadan friendliste falan eklerken soyad onemli degil yada mail mesaj falan atarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Peki Eclipse'de sığınabileceğimiz yer var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hmm burda kendi sehrimin reklamini yaptigima gore yazmamasi normal ama eclipse de var FrF var Freedom City idi sanirim sehrin adida rebellerdir birde bir imp. sehri daha kuruluyordu ama hangisiydi adini falan unutdum unutmadan birde Force diye bir sehir vardi rebel turk sehri sanirim ama unutdum emin degilim [Bu mesaj xieon tarafından 04 Haziran 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende arkadasla basliyorum fakat imperiallara katılrımıym orasi hakkkında pek bisey demiym muhtemelen evet biz bi 4 kisi filan geliriz sehrinize hatta baskalarida benle beraber baslicak brz aktarma olucak yani bu sehrinize ama imperial olmak isterlermi onu bilmem ben tie fighter kullanmak istedigim icin olucam sidewindedr hazir zaten hehehe eh brz da yetenekliyim o konuda :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 valla yazdigini tam anlamadim bendede sorun olabilir cidden(5 gunde 12 sinavim vardi) :) ama gelirseniz aliriz imp. olun olmadi naturel=doga adam olun :) yani craft yapcaksaniz imp. olmayin ama savascaksaniz falan imp. olun hem boylece sehirce beraber bir suru etkinlige katlin buna uzay gorevleri rebel avi gibi seylerde dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hmmmm my life for Emperor Paplatine yani heheheheh oyunu actimizda gelioz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar