RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Evet paylaşmak istedim... 1 Haziran 2005 tarihinde yapılan, Sound Check Türkiye Liseler Arası Müzik Yarışmasında 1. Olduk... System of a down-ToxiCity İle katıldık... Ödülü Pentagram'ın basscısı olan: Tarkan dan aldık 7 Haziran 2005 Salı Günü Saat:18:00 De Konseri Dream TV den İzliyebilirsiniz... İyi Günler[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Vayt toxicity ha.. kutlarim. Davullari da kolay degildir hani... Vokal ayri mesele. Kayit isterim hatta varsa :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kayıt ı koyacağım buraya en kısa zamanda :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Natural Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bon jovi - You Give Love a Bad Name kaydettik soundcheck için yine kalamadık finale. sırf vokalden kaybedioruz gıcıık oluorum ya neyse:) upload adresi bulabilirsem koyarım kaydımızı...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 İşte gurur tablomuz Resim inşallah çıkar[signature][hline]------------------------------------------nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bu arada Tek devlet okulu biziz orda Üsküdar Mehmet Rauf Lisesi[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Öne çıkan mesajlar