Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsan Animesi

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Bildiginiz korsanlari anlatan bir anime mevcut mu acaba ? Benim bildigim sadece one piece var onuda izledim. Böyle en fazla 30 bölümden olusan bir korsani anlatan animeler varmi ?[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

one piece den başka bir korsan animesi aramana gerek yok..

220 bölümü devirdi elemanlar..hala süper şekilde devam ediyor..[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

One piece güzel cidden.
Eski olarak L'ile Au Tresor var ama bulması zor
[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..

Sosyal ağlarda paylaş

kaizoku-fansubs dan indirebilirsiniz en son 146. bölümü çıktı..

146-180. bölümleri xeno- hk fansubun var ama altyazı ve görüntü berbat..

indirmek için kasmak istemiyorsanız..

mail atın konuşalımm.[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben bi güzellik yapardım sizlere (bir One Piece Hastası olarak) ama ne yazıkki pazartesinden itibaren 4 ay boyunca türkiye sınırları içerisinde olmayacağım. ama dersenizki 4 ay nedirki çabuk geçer ben beklerim o zaman 4 ay sonra konuşalım derim. hani ben sizi de sömürmem maksat takas yapmak. elimde olmayan animeleri almak arşivlemek. kender kusura bakma :D

hani işinize yararsa kullanmak isterseniz buyrun size http://www.kaizoku-fansubs.com/ sitenin adresi kaizoku-fan subs harbi sağlam çeviri yapıyorlar forumlarıda takip edebilirsiniz!! elemanlar mesela forumda yanlışlarını yakalarlarsa alt yazı konusunda 2-3 gün içerisinde yeniden sublayıp siteye koyuyorlar bu konuda benim takdirimi kazanmış durumdalar. eğer elimde verebilecek param olsa paramıda alacaklarda neyse :D

hehe nerde kalmıştık elimde kaizoku-fansubs dan indirdiğim şimdiye kadar yayınlanmış 146 episode, 3 movie, ve movie tadında tv special var toplamda 7 dvd yapıyor sanırsam. arşivde duruyor wallaha hatırlamıyorum şimdi elimin altında değiller.

bende bağımlılık yaptı korsanlık ve hayallerinin peşinde koşmak için herşeyi göze almak konusunda sizde hassassanız kesinlikle seyretmenizi tavsiy ederim. yeri gelip kızıyorum yeri gelip gözlerim sulanıyor. yeri gelip onlarla birlikte seviniyorum. diyceksinizki ARIZAMISIN sanırım biraz öyleyim hehehe.

haydi iyi seyirler. kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...