BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bildiginiz korsanlari anlatan bir anime mevcut mu acaba ? Benim bildigim sadece one piece var onuda izledim. Böyle en fazla 30 bölümden olusan bir korsani anlatan animeler varmi ?[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 one piece den başka bir korsan animesi aramana gerek yok.. 220 bölümü devirdi elemanlar..hala süper şekilde devam ediyor..[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 One piece güzel cidden. Eski olarak L'ile Au Tresor var ama bulması zor[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BLDaoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 BmCoh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 One Piece'i nasıl dl ederim bi yardım edin bana.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende bulamadim onu dl etmekte çok uzun bea :D[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kaizoku-fansubs dan indirebilirsiniz en son 146. bölümü çıktı.. 146-180. bölümleri xeno- hk fansubun var ama altyazı ve görüntü berbat.. indirmek için kasmak istemiyorsanız.. mail atın konuşalımm.[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Attım kender, fazla sömürme ama beni :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yaw ben bi güzellik yapardım sizlere (bir One Piece Hastası olarak) ama ne yazıkki pazartesinden itibaren 4 ay boyunca türkiye sınırları içerisinde olmayacağım. ama dersenizki 4 ay nedirki çabuk geçer ben beklerim o zaman 4 ay sonra konuşalım derim. hani ben sizi de sömürmem maksat takas yapmak. elimde olmayan animeleri almak arşivlemek. kender kusura bakma :D hani işinize yararsa kullanmak isterseniz buyrun size http://www.kaizoku-fansubs.com/ sitenin adresi kaizoku-fan subs harbi sağlam çeviri yapıyorlar forumlarıda takip edebilirsiniz!! elemanlar mesela forumda yanlışlarını yakalarlarsa alt yazı konusunda 2-3 gün içerisinde yeniden sublayıp siteye koyuyorlar bu konuda benim takdirimi kazanmış durumdalar. eğer elimde verebilecek param olsa paramıda alacaklarda neyse :D hehe nerde kalmıştık elimde kaizoku-fansubs dan indirdiğim şimdiye kadar yayınlanmış 146 episode, 3 movie, ve movie tadında tv special var toplamda 7 dvd yapıyor sanırsam. arşivde duruyor wallaha hatırlamıyorum şimdi elimin altında değiller. bende bağımlılık yaptı korsanlık ve hayallerinin peşinde koşmak için herşeyi göze almak konusunda sizde hassassanız kesinlikle seyretmenizi tavsiy ederim. yeri gelip kızıyorum yeri gelip gözlerim sulanıyor. yeri gelip onlarla birlikte seviniyorum. diyceksinizki ARIZAMISIN sanırım biraz öyleyim hehehe. haydi iyi seyirler. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 One Piece bayağı iyi zamanında ilk Show Tv de görmüştüm[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bu aksam itibariyle K-F elemanları One Piece Movie 4 yayınlayacaklar. ilgilenenlere duyrulur.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar