Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Şimdi, bir belge yollayacam elin Amerikasına. Onun içinde heriflere açık adres vermem gerekiyor. Bu adresi ingilizce mi versem türkçe mi ikilemine düştüm. İnternette yaptığım ufak bir araştırmada bazı kurumlar sokak vs isimlerini türkçe yazmışlar örnek hebele sokak gibi ülkeye turkey yazmışlar türkiye yerine. Benim de öyle mi yapmam gerekir ? Tek soru için topic açmayı sevmiyorum ama napalım, yarına SAT var kusura bakmazsınız[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Türkçe yaz. Kime sorsalar gösterirler zaten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 türkçe yaz. ülkeyide türkiye yaz. gelmezse postan beni bul.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Türkçe yaz. Postacı Maykıl getirmicek sana mektubunu, Rüstem efendi getirecek.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yutdışına çıkan mektuplar ayrılır zaten.Ülke kısmına turkey diye belirt gerisini türkçe yaz.O adreste Rüstem Efendi seni bulur
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kendi adresin türkçe olcak, elin amerikalısı postayı kendi eliyle bırakmıcak ucakla göndercekler, burda ptt daıtcak :)[signature][hline]Your Ad Here!
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bencede ev adrsini türkçe yaz ama ülkeyi turkey yaz...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 adresi turkce yaz ama turkey yaz bencede ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bende netten bi sipariş vericem turkçemi weriyim ing.cemi karar weremedım.Bu livestrong bıleklıkler için?[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 türkçe yaz. adamlar getirmiycek ülkenin postacısı taşıyo kargoyu.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 aa ii ozaman bende uraşıodum yufi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
bayat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Turkce karakter kullanmani tavsiye etmem. Turkiye degil Turkey yaz. Turkce yazman gerekiyorsa (Sen Sıkı Sokak'ta oturuyorsun meselai, arkanızda da Siki Sokak var) Turkce karakterler kullan, ama adamlara da adresi gecirirken buna dikkat etmeleri gerektigini belirt bir notla. Ingilizce yazmaktan kastin bu tabii herhalde? Elma Sk.'gi Apple St. diye yazmamak lazim.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Türkçe yaz ama Türkçe'ye özel harfleri kullanma. Tabi Turkey yazabilirsin ülkeyi. Onlar o adresi kullanarak Türkiye'ye yollayacaklar, gerisini biz halledicez zaten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ingilizce yazin arkadaslar ama eger ups le gelicekseki öledir sanırım ülkeyi ingilizce yazar yeter sanırım zaten gerisine türk arakdaslar bakıcak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar