Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resmi belgede açık adres

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi, bir belge yollayacam elin Amerikasına. Onun içinde heriflere açık adres vermem gerekiyor. Bu adresi ingilizce mi versem türkçe mi ikilemine düştüm. İnternette yaptığım ufak bir araştırmada bazı kurumlar sokak vs isimlerini türkçe yazmışlar örnek hebele sokak gibi ülkeye turkey yazmışlar türkiye yerine. Benim de öyle mi yapmam gerekir ?

Tek soru için topic açmayı sevmiyorum ama napalım, yarına SAT var kusura bakmazsınız[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Mesaj tarihi:
Türkçe yaz. Postacı Maykıl getirmicek sana mektubunu, Rüstem efendi getirecek.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
Bencede ev adrsini türkçe yaz ama ülkeyi turkey yaz...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
adresi turkce yaz ama turkey yaz bencede ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Mesaj tarihi:
Bende netten bi sipariş vericem turkçemi weriyim ing.cemi karar weremedım.Bu livestrong bıleklıkler için?[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
türkçe yaz. adamlar getirmiycek ülkenin postacısı taşıyo kargoyu.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right
Mesaj tarihi:
Turkce karakter kullanmani tavsiye etmem. Turkiye degil Turkey yaz. Turkce yazman gerekiyorsa (Sen Sıkı Sokak'ta oturuyorsun meselai, arkanızda da Siki Sokak var) Turkce karakterler kullan, ama adamlara da adresi gecirirken buna dikkat etmeleri gerektigini belirt bir notla.

Ingilizce yazmaktan kastin bu tabii herhalde? Elma Sk.'gi Apple St. diye yazmamak lazim.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Mesaj tarihi:
Türkçe yaz ama Türkçe'ye özel harfleri kullanma. Tabi Turkey yazabilirsin ülkeyi. Onlar o adresi kullanarak Türkiye'ye yollayacaklar, gerisini biz halledicez zaten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
ingilizce yazin arkadaslar ama eger ups le gelicekseki öledir sanırım ülkeyi ingilizce yazar yeter sanırım zaten gerisine türk arakdaslar bakıcak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...