Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Pepelek Saplar Birliği[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 yok biz 15 şubat belirledik önceden[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bone cim bul bi kurdele resmi koyayım ben bulamadım :)[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bone seni yardımcı tayin edicem kendime :)[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 saplar birliği kuracağınıza 14 şubata kadar hızlandırılmış baş bağlama operasyonuna girişseniz ya kurtulursunuz hatta 15inde ayrılıp saplar gününüde kutlarsınız[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 sapız biz öle baş bağlamayla falan ilgilenmeyiz[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Lol[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ehü süpermiş :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 yalnız güçlüdür[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kılıcı olan güçlüdür[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 renkler deiştirildi kurdela koyuldu başka ne istionus?[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ardeth sen sap mısın?[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 boen cügüm başka bi aurzun var ım? (Yazanı anlamamanız normaldir çünkü yazının dili BonePARTiş tir)[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 aa ayıp ettin sistem tamamen kendime ait olduu için istediimi koyabilirim tepeye du koyiim seni hemencecik :)[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 byuyr kouydm snei en üste[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ha bu arada karekedi de bizdenmiş o da üye oldu :))[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 14 şubatta s.a.p. komandoları adında bir takım kurup eğlenen ve bilimum şey yapan çiftleri sabote etmeyi planlıyorum katılımcıları bekliyorum gönüllüler bu topicte belirtsin plz Glatheros the Sap![hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 dagger ekle benide listeye bakiim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bone ben sana yapayım o özellik hedehödösünü :)[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 eheh ben de varım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 acaba anlaşmalı 14 şubat birlikteliği yapılabilitesi nedir öyle bi kız bulmak gerek sora tekrar sap mode olcan.[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ulen bir yolunu bulsanız hemen satacaksınız hareketi dimi... Cıh cıh cıhhh... *! Esefle kınar*[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ayıp satış yapılır mı? delikanlı gibi sözündne dönmeyeceksin.. Forumlarda sap kız var mı merak ediyorum :)[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ondan evel forumda kiz var mi diye sorman gerekir prawl :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 *telefona bakar* heyt be 3 kız birden çaldırıyo hatta mesaj da attı biri ben birini alırım ilk mesaj atan 2 kişiye diğerlerini ayarlayayım :D[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 09 Şubat 2003 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Pepelek Saplar Birliği × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 dagger ekle benide listeye bakiim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bone ben sana yapayım o özellik hedehödösünü :)[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 eheh ben de varım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 acaba anlaşmalı 14 şubat birlikteliği yapılabilitesi nedir öyle bi kız bulmak gerek sora tekrar sap mode olcan.[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ulen bir yolunu bulsanız hemen satacaksınız hareketi dimi... Cıh cıh cıhhh... *! Esefle kınar*[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ayıp satış yapılır mı? delikanlı gibi sözündne dönmeyeceksin.. Forumlarda sap kız var mı merak ediyorum :)[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ondan evel forumda kiz var mi diye sorman gerekir prawl :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 *telefona bakar* heyt be 3 kız birden çaldırıyo hatta mesaj da attı biri ben birini alırım ilk mesaj atan 2 kişiye diğerlerini ayarlayayım :D[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 09 Şubat 2003 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar