Hardter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yenı baslıorsan cort al ben baslarken aldıgım yer onu onermıstı fena deıl[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ya arkadaşın bu işe ayıracak parası varsa ve kararlıysa ucuz bir şey almasının gereği yok. Sonuçta gitarı satıp yenisini almak hep para kaybı oluyor genelde. 1000$ a yakın vereceği gitarı senelerce kullanabilir. Ucuz bir şey alsa belki daha 1 sene geçmeden gitardan sıkılabilir, yenisini isteyebilir. Ama sonuçta 1000$ yeni başlayan için iyi para, gitar işinde ciddi olup olmadığın kesin değilse bir daha düşün bence. 3 ay çalıp da bırakma ihtimalin varsa cort falan alman daha yararlı olur :p. Bir de şu var ki, iyi bir gitar alınca kolay kolay bırakmak istemezsin :p. Elimin altında les paul olsa bütün gün çalarım valla hehe.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Haziran 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: octopus, 01 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: ya türkiyede orijinal Gibson Les Paul satan bir yer fln varmı ? ( istanbul 1. tercihtir. ) seytan durttu git bak diye fiyatlara; amerikada fiyatlar hep 1000 civari. bunlar da mi sahte? oyle 3000+ olanlar ya 1950 yapimi ya ozel desenli vs. vs... yani burda satilanlarin imitasyon oldugunu nerden cikardin?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 gitar çalmak mesleğim olmasa bile bırakamayacağım bişey. 2 sene kadar oldu başlayalı. öss'ye hazırlanmama rağmen hala çalıyorum. ztn bu da öss'ye bağlı. sınav sonrası daha bi sıkı inceleyeceğim. dereyi görmeden paçaları sıvamak gibi oldu bu ama tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istedim. sağ olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 gitar Türkiyeye gelene kadar fiyatı ikiye katlanıyor ya çok kötü birşey :) ayrıca ben elektroya yeni başlayacağım washburn X10 nasıldır sizce?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Oldum olası haz etmem washburn'den[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 elektro ya yeni başlıcaksan hiç kafanı yorma cort x2 al kendine... tabi paran varsa...gerçi çok yuksek bi fiyatı yok ama(200dolar) yeni başlayan birinin kendini geliştirmesi için çok musait bi gitar... şimdi kalitesiz birşey alırsan 1 yıl sora kendini geliştirdiğinde aldığın gitar sana yetmeyebilir..[signature][hline] Souls from the dark seduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: moonfall, 02 Haziran 2005 20:38 tarihinde demiş ki: şimdi kalitesiz birşey alırsan 1 yıl sora kendini geliştirdiğinde aldığın gitar sana yetmeyebilir.. pff gittim squier by fender aldım strat şimdi hiç tatmin etmio sap ayarı fln da kaçtı snrm pöef ya bilemedik işte :([signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hep öyle oluyor zaten :p Ben de 200 euro'ya yamaha pacifica 112 almıştım. Yeni aldığım hastasıydım elimden bırakmazdım, şimdi elime almak istemiyorum hehe. Ibanez rg1570'mi ısmarladım hadi bakalım. 2 haftaya kadar sürebilir gerçi, havale ve yurtdışı kombosu birleşti.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 dün cort m520 aldım. alana kadar nerdeyse bütün arkadaşlarım cort alma kötüdür iğrençtir dandiktir 3 ay sıonra görürüm seni filan dedi. ancak gitarı şahsen görün ce hepsinin fikri değişti,çok güzel bir gitar. iç aksamını bu kadar iyi berklemiyordum,içinde oldukça iyi kablolar+500ohm luk volume potanı ve push pull tone ayarı var. aletintek sorunu biraz fret buzz yapması ancak ben ayar çekmeyi beceremediğimden yüksel ustaya bir götüreceğim bakalım ne olacak.[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 al bunu kurtulalım[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kort iyidir yaw :D kötü diyenin elini cızlarım :grr:[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ooo cort kraldır tabi ozellikle cort x-custom kral gitardır...x-11 de guzeldir hatta ben biraz bilgili bi abimizle konuşmuştum ibanez artık eskisi kadar iyi değil sen cort x-custom al demişti bilmiom biraz uçtu o herhalde ama olabilir tabi :P[signature][hline] Souls from the dark seduction [Bu mesaj moonfall tarafından 03 Haziran 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya bi allanhın kulu bakmıo mu bnm gitarıma[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 topicleri okumadım ama kendi görüşüm tabiki strat american olucaktır ama biraz daha rock'n roll - glam rock tarzı yapıcaksan les paul oneririm gibson'dan olmadı epiphone sg'leri de gibsonlar kadar kalitelidir. Srv'de epi'ler cok cabuk tukenir bu arada onu da soyleyelim . Onun dı$ında o civarda 800$'a epi les paul gormuştum onu da tavsiye ederim.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: DeamoN, 03 Haziran 2005 19:55 tarihinde demiş ki: ya bi allanhın kulu bakmıo mu bnm gitarıma bu arada ard arda iki kere mesaj olucak kusra bakmayın ama gitarını gordum mukemmel bi alet. ozellikle blues - jazz tonları vermesi benim icin biçilmiş kaftandı ama 2 gun once yeniledim gitarı şimdi farkediorum kusra bakma. Ama tanıdık bulabilirim belki sana ibanez isteyen. tabi hala srv'de duruyorsa (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 duruyo duruo[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Glam rock yapcaksan Washburn bile yeter :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bugün gittim srv'ye yine. dedim gibson sg ne kadar. Kadında $1500 dedi. Gitara bak, her hafta fiyatı değişiyor anasını satim :) geçen hafta $1100 demişti ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 strat alacaksan amerikan yapım al.kore yapımı alma derim. bana göre para biriktirip gibson les paul al ama :p evet manyağım.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 04 Haziran 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar