SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadaşlar..sizce en iyi matematik ve fizik kitabı hangisi..yayın olarak sölerseniz sevinirm..ben biraz test manyağıyımdırda..mef ve fen bilimlerinkini bitrdim..gerye neler var acaba ..bi fikir..oan göre giidip yeni kitaplar alayım...he bide matematikte tümayı bitirdim..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bence final bu konuda 1 numaradır yane en azından benim zamaınmda öyleydi...tavsiye ederim ettirtirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tabi ki Ahmet Buhan..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ahmet buhan mükemmel yahu =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 zafer[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 İsmayil Türüt[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Zafer ve Güvender dir benim favorilerim.Final boka sardı artık iyice.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 fem ve pi yayınları-pi'de özelliklikle geometriden çok sağlam sorular bulabilirsin[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bende finalinkileri çözerken(çözemezken?) çok daralıyorum.zafer iyi ama soruları biraz sıkıcı yinede favorim..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aşmış istiosan Pi[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Fdd de sağlam sorular çıkıyo.Hm sonra Pi olabilir,bazı yayınları güzel.Bir de birey'in mat,fiz,geo su iyidir.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 En iyi Fizik soru bankası Maltepe Yayınları Fizik Soru Bankası bence... Matematik dersen, Pi iyidir, Birey iyidir derler... Pek çözmüyorum ben matematik ama...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Zaman azaldı gençler..Paniğe sevketmek istemiyorum sizi ama bana kalırsa kalan sürede eski ÖSSleri yapmanız ve çözümlerine kafa yormanız.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: karpuz, 02 Haziran 2005 20:45 tarihinde demiş ki: En iyi Fizik soru bankası Maltepe Yayınları Fizik Soru Bankası bence... Matematik dersen, Pi iyidir, Birey iyidir derler... Pek çözmüyorum ben matematik ama... Birey'in matematiği iyi değil valla, çok geyik, fazla kolay.. Hani aşırı zor olanlar da saçma geliyor bana ama Birey de fazla kolay, ortasını bulmak lazım..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga87 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bireyin denemelerini matemaik denemeleri al bi de normal öss denemelri al.. artık deneme çöz zaten.. 3 deneme çöz günde kalan zamanında da matematik deneme çöz.. onun dışında cumhuriyet ek veriodu geçen sene her pazartesi şimdi veriomu bilmiorum çok eelenceliidi o.. onu çöz .. benim tavsiem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aldığım yerdeki eleman mat. için güvender demişti, o var şu an ben memnun kalmıştım geçen sene güvenderden bi tane daha vardı adını unuttum o da iyiydi böle siyahlı bişiy eheh ama ben çakmam pek bu olaylardan :P[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben bu sene 1 tame mat soru bankasi bitirdim. Güvender %100 öss... Cogu insan cok kolay cart curt diyor ama öss zate zor degilki..Bence piyasadaki en iyi kitap.Mesela 1 konu bittimi hemen ardindan eski konularla ilgili tekrar testleri oluyor 1 2 tane.En sonundada 66 tane deneme var... Sene basinda mat tan sadece problem sayilar ve olasilik yapiyordum yani 17 net felen simdi en fazla 1 2 soru kaciriyorum...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 olum al deneme çöz artık ne test kitabı kalmış şurda 2-2.5 hafta[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yoo eğer hala bilmediğin konular varsa tabii ki test kitabı çözebilirsin... Ben çözüyorum hala mesela... Hatta bugün sabah biyoloji soru bankasına başladım. Yarısına geldim, bugün bitirecem... Böylece biyolojide pürüz bırakmayacam. Çünkü saçma salak bir bilgiyi bilmediğimden dolayı soru kaçırmak istemiyorum mesela... Bundan sonra sırf deneme değil yani. Denemeyi çözeceksin, eksik olduğun konu hakkında test çözeceksin. Sırf deneme çözmekle bir şey olmaz ki... Ha tabii denemelerde 298 çıkartıyorsan, tabii sırf deneme çözebilirsin... Bir sakıncası yok. Ya da 290 yapmana rağmen yanlışların tamamen dikkatsizlik hatasıysa, yine sadece deneme çözebilirsin. Ama hala eksik olduğun konular varsa, ki örneğin benim var, tabii ki soru bankasından soru çözmek gayet akıllıca olacaktır.[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 03 Haziran 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 birey matematik - geometri denemeleri çözmeden össye girme[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 of ben bişey çözmüom sene başında biraz birey çözdüm bıraktım yeter lan bütün kitaplar saçma gelio, aptal aptal sorular. gidicem son 10 seneyi çözücem giricem sınava olay budur gerek yok fazla yormaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet güvender den şaşmamak lazım.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya ne dicem ben biolojiden bişey bilmiom 2 hafta kaldı napabilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 karpuzun dedii gibi al bi çözümlü konu anlatımlı test kitabı sora kas bitir kalan bi haftada ve artık bilemiyorum ben bi dahaki seneye giricem ne kadar doru yorum yapıyosam banada help =/[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: taz, 03 Haziran 2005 22:53 tarihinde demiş ki: ya ne dicem ben biolojiden bişey bilmiom 2 hafta kaldı napabilirim :( Abi bugün 1 biyoloji soru bankası bitirdim. 1 günde bitiyor biyoloji soru bankası. 1 gün de çalışsan 2 günde bitirirsin biyolojiyi. AMA EĞER ADAM GİBİ OTURUP ÇALIŞIRSAN... Biyolojin 0 ise tavsiye edebileceğim kitap, Mef'in soru bankasıdır. Çok basit bilgiler içeriyor, öss'nin sormayacağı ayrıntılara girmiyor. Bazıları MEF'in soru bankalarını aşırı kolay olmakla suçluyor. Doğrudur. Ama yani hiç bilmeyen adama gerçekten yarar yani. Biyolojiden 0 çekiyosan, onu tamamen yap en az 9-10 çekersin tahminen.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar