Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok sıkıldım yardim edin ya

Anelor

Öne çıkan mesajlar

yaw artik yani bakiyorum icimden kendime soruyorum ben neden yasiyorum? oss yi kazandik dielim ne olucak? ileride cok zengin biri oldum dielim elime ne gecicek? yasamak icin bir sebep verin bana yaw[signature][hline]
My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Sosyal ağlarda paylaş

amaçsızlık sendromu yani

bu tyler durden'ın bizi götürdüğü yere gider: büyük amaçlarımız, ideallerimiz ya da bunalımlarımız yok.

ne dibe vurabilmek ne yüzeye çıkabilmek durumu yani. çoğunluğun sorunsalı[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 02 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
:) yaw artik MMORPG ler bile tatmin etmiyor beni yaw :(
aynı durumdayım , çok sıkılıyorum ve içimden okulun yarısını gırtlaklamak gelio neden acaba :-?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya eskiden super bir insandim bole espiri fln yapardim simdi konusmuyorum sessiz sakin bir insan oldum kendi icime kapandim acaip biri olup ciktim ya[signature][hline]
My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.

[Bu mesaj Anelor tarafından 02 Haziran 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer hayatını renklendirmek için okulun yarısı gırtlaklamktan daha iyi bi çözüm bulamıyosan bu ciddi bi sorundur XD

yeni uğraşlar edinin. felsefe, psikoloji, ya da sosyoloji fln okuyun, bi spora başlayın ya da resim fln yapın ama boş boş oturmayın[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faint, 02 Haziran 2005 20:55 tarihinde demiş ki:

yeni uğraşlar edinin. felsefe, psikoloji, ya da sosyoloji fln okuyun

haha onlar bu hale getirdi ya. en iyi yaptığım şeylerden biri tiyatr ve takriben 8 senedir uğraşıyorum. ama o da bu senelik bitti :D[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 02 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
bilmiyorum ya ne gibi bir ugras mesela?

üretkenliğini artıracak bişeyler. sanat veya spor, o zevkine kalmış ama en azından değişik bişeyler yapmak kendini daha iyi hissetmeni sağlar[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayatini biseye adyan insanlarin hepsi ayni seyleri yasiyo biraz kendinize ilgi noktalari yaratin biseylerle ilgilenin hem sikinti kalmaz hem intihar flan dusuncesi bile kalmaz bende yasiodum ayni seyi bigun ufak bi yazi gordum bi insandan bahsederken ilgi noktalari yaratamadigi için tutku noktalri yaratir diodu bende iste ben buyum diyip birsuru yaratmaya basldm[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

-Kız/erkek arkadaşım beni terk etti intihar edicem.

-Ailemle kavga ettim intihar edicem..

-Çok sıkıldım intihar edicem..

-Kakam geldi intihar edicem..

-Gözünün üstünde kaşın war intihar edicem...

Ne bekliyosunuz yaw durmanız hata...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 04 Haziran 2005 05:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...