xHakanx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 slm arkadaslar, yaklasik 4,5 aydir eve oynuyorum. Ne yazik ki,bir defa bit türk vatandaslan tanistim. Maglesef,2hata sonra,oda EVEe elveda dedi. Sizden ögrenmek istedigim? EVE de ,türklerin bulustugu bir chatt kanali varmi? varsa,lütfen adini verin bana, xHakanx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 wos kanalında bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eskiden eve-turk vardi eskiden = bi ay evvel oyunda tonla türk var die biliom olmadik yerlerde karsima cikiolar(di).. :) nasil bulamadinki kimseleri :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xHakanx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 vallah,ne sen sor,ne ben söylim.^^ ras gelmedi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainPC Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 eve-turk kanali aktif ve aktif olmaya devam edecek arkadaslar.[signature][hline]www.eveturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar