Kurt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben yanlıs hatırlamıyosam xadonis die bi serverda basladım eger durumu iyi turk arkadaslar warsa beni aralarına alırlarsa sevinirm ufak tefek yardımlarla salam olurus bisde :) eger orda oynayan turk yada turk ler warsa yardımınız beklerim guild fln hep beraber zevkli olur[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Orası Paralı Değilmi Ya ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Beleş oldu dünyadan haberin yok senin :D[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 YOK mu yaw kimse myko dan[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abi benim gördüğüm kadarıyla çoğumuz USKO danız peq MYKO muhabbeti olmas gibi burda ama bilmiom belki vardır birileri MYKO dan[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ares te şimdi baslıyım diomda orda da yardım edecek adamı bulmak zor ::)[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya yardım ediyimde abi bi süre sonra senn kendin bişeyler yapman gerekcek 30 oldun diyelim sonrasını senn kasman lasım 41 e kadar ki ondan sonra seni kurduğum partylere almaktan fazla yardımım olamaz[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya eger 30 a kdr yardım edersen ben sora kasarım zati yalnızlık eçekmiyim die. tek basına sıkılıyo insan[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 marlon karus um oyunda olunca pm at genelde geceleri bişiler yapıom oyun gündüz afkyım cvp alamassan darılma :)[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kendi çabalarımla hackshiled duvarını aştım ve giriyorum ares e :D[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Öne çıkan mesajlar