Molto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns'de konfederasyonu seçince çalan bir melodi Revenge of the Sith filminde bir müziğin içinde de vardı (Attack of the Clones'da var mıydı hatırlamıyorum.) bu müziği bir türlü bulamadım adını bilen var mı?
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hiçbir fikrim yok ama gücü kullanarak tahmin edeyim: Droid invasion? biraz arat bakalım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Molto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Droid İnvasionu biliyorum o değil, e-mule'dan star wars'un 1,2,3. bölümlerine ait aşk müzikleri hariç bütün müzikleri indirdiğimi tahmin ediyorum fakat yok malesef. Elimde sadece Galactic battlegrounds: Clone Campaigns klasörünün içinde bulunan 6 saniyelik bir kısmı var.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Molto RotS'te hangi sahnede çalıyordu parça?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Molto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hatırlayamıyorum birden fazla kere çalıyordu ama yanılmıyorsam. Merak eden varsa elimdeki 6 saniyelik kısmını yollayabilirim ama nasıl olacak?
Molto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bilenin olmamasına şaşırdım. Dediğim müziğin bir melodisi aynı zamanda en hareketli kısmının bir parçası SW Galactic Battlegrounds Clone Campaigns oyununda standart bir oyuna konfederasyonu seçip başlarken "oyun 5 saniye içinde başlayacak" derken çalıyor.
Öne çıkan mesajlar