Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim hangi okula gidiyor?(okula gidenler)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
h.ü.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
İst üni Devlet Konservatuarı Batı müziği Üflemeli Çalgılar --- Trompet (c/p değil)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
valla imzadada yaziyor gerci ama ben gende yazayim

Izmir / Saint Joseph Fransiz Lisesi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
Abi korax gitti başımıza bide burax mı geldi belamısınız lan siz gidin lo gidin git[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Ankara Doktor Binnaz-Rıdvan Ege Anadolu Lisesi (BREGEAL)

lise hazırlık..(kendini bir an için ezik hisseder)[signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh....
Mesaj tarihi:
bilgi universitesi ekonomi bölümü - ama 2 senedir 1 aydan fazla gitmişligim yok
edit. eheh pardon liseler soruluyormuş
edit2. tekrar özür diliyorum üniversitelerde giriyormuş işin içine
.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass

[Bu mesaj supersonicmemed tarafından 20 Şubat 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj supersonicmemed tarafından 20 Şubat 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu sizin verdiğinizden daha da eski bir link
biz bunu doldurmuştuk 2 sene evvel=)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
burdaki amaç ne lisesine gidiyorum....ahada kısaltılmışı BANL

ama söleyem sen meraktan ölürsün KADIKÖY nuri cıngıllıoğlu lisesi (süPER) NCL[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
ORAL (oruç reis anadolu lisesi)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • Yeni Oluştur...