Natural Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Abandoned, 03 Haziran 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Yalnız Velanor hakkında yorum yaparken sadece idealizminden bahsetmiyordun. Yani yersiz yorumlar yapma. Msnde abi gel şöle yapalım böle yapalım şeklinde konuşulurken açılan yarı yerme yarı eğlence amaçlı bi topikte insanları da pek iyi tanıyamazsın. Tek bi cümleden asla.. tanıt ozmn kendini,düzgün ifade düşüncelerini bende ona göre konuşıyım karşımdakiyle dimi? o şekilde saçma bişey yazman hoşuma gitmedi onu söyliyim ozmn.forum burası bilgi paylaşmak için eylemini uyapmak istiorsan en güzel şekilde düşüncelerinle yaparsın.bilginle insanlara analtırsın...yapılması gereken eylem şeklide budur zaten.yanlış teorilerin yanlış pratiklere uygulanmasından dolayı bu durumda ülke. bak gericilere ne güzel örgütleniolar ne güzel kurmuşlar stratejilerini takır takır ikitidar oldular. bu demek değil onları destekliorum aksine aynı şeyi ''atatürkçü gençlik''(varsa tabi) dediğimiz kesiminde yapması gerekio. yanlış teorinin,yanlış pratiğe uygulanması başika bieşy değil...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Natural Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu arada penth +1[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu konu bir yere varmıyacağı halde bile bile tartışılmaya devam ediyor. [Bu mesaj geffen tarafından 03 Haziran 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bazen birşeyin biryere varması gerekmez tartışılması yeterdir bir kaç kişi için...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 helal penth süper açıklamıssın +1 Benim türkçem kıt olduğu için anlatmak istediklerimi anlatamadım ama duygularıma tercuman olmussun resmen...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arkadaşlar bu topici açarken amaç tamamıyle geyik amaçlıydı.. ben açıkçası bu tartışma boyutuna varcaını duşunmemiştim.. ama buda bize birşeyleri kanıtlıyor...aslında toplum içinde en ufak kıvılcımın bile bizi ateşlemeye yettiği gibi...birşeyleri tartışmaya ne kadar ihtiyacımız olduğu gibi..ya da hoşgoruden anlayıştan ne kadar uzak olduumuz gibi... bu toplum bir butun butunun her parçasıyla uyum içinde olamazsak butunun dağılması kaçınılmazdır...[signature][hline] Souls from the dark seduction
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 tesekkürler arkadaslar, tam social and politic sciences finaline hazirlanirken basligi görünce dayanamadim : ) moonfall, ben de farkettim zaten amacinin dalga gecmek oldugunu. ama insan elinden birsey gelmeyince, bari elestireyim icim rahatlasin diyor.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu toplum bir butun butunun her parçasıyla uyum içinde olamazsak butunun dağılması kaçınılmazdır... -------------------------------------------------------------------------------- Moonfall toplum deılde dunya olarak bogle birbirimizle anlaşamssak savaşırıs savaşıncada nasılş bır yıkım oldugunu goruyoruz ve dıyoruzkı UYUM.... (aYrıca geyik olarak başladık sonra ciddi olduk ee kısmetmiş:)))[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 zaten burdaki çogu kişinin amacı gerçek hayattaki bazı şeylerden kaçmak diilmi... rahatla kardeş[signature][hline] Souls from the dark seduction
Natural Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 keşke bütün tartışmalara bu şekilde olsa,insanlar bu yüzden birbirini bile öldürüo hah[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 helal penth k3nk +1[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Xanthe, 03 Haziran 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Bazen birşeyin biryere varması gerekmez tartışılması yeterdir bir kaç kişi için... :) ki o bir kaç kişi zamanlarını ziyan edebilecek daha iyi birşey bulabilene kadar.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yuhhh penth k3nk -1[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ne oldu ya turkler dunyada darbe mi yapti ? dunya turk mu oldu ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 xanthe tam anlayamadım dedgini ama olsun... maksat gonuller bir olsun...bir hoş sohbet olsun :P olsunda olsun[signature][hline] Souls from the dark seduction
Öne çıkan mesajlar