Xaero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 F R E E W A R E Star Wars: The Battle Of Yavin Star Wars: The Battle Of Endor[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]www.gym-world.cjb.net[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 03 Haziran 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 endor u biliodum ama ayvin yeni çıkmış endor cok guzeldi bunuda tabiki oynarım... saolasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yüklenmiyo[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 unutmuştum bu oyunu:) ben oynadığım sırada battle for yavin çıkmak üzere falandı sanırım. iyi oldu hatırlattığın:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 basit ama çok zevkli stage 2 de radar kulelerinin etrafındaki turretları görünce çıktım :) keşke freelancerımsı bi SW oyunu yapsalar, SWG ye uçak koyacaklar diye simülasyonlardan mahrum kalıyoruz kaç senedir..camp to layt spiid my ess[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 o taretleri görünce çıkmadım ama, ilk safhasından sonra tieler aperitif gelince tırstım, koşarak uzaklaştım. ayrıca son dediğin için +9851 diyorum.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Valla ben 2. aşamayı da geçip deflection towers a geldim.Ama o kuleleri yemenin tek yolu diğer elemanların onları oyalaması.E ben o bölüme geldiğimde yanımda sadece 1 tane kalmıştı. :P İkimiz de tek bir salvo bile yapamadan nalları diktik :P Bu oyunun hilesi var mı yaw?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ehe ben ilk seferde 6 adamla çıktım, taretleri geçemedim ikincide 15 adamla çıktım, taretleri geçtim, tieler taretlerle beraber gelince gittim. ayrıca arcane, öss adama yapılır mı, freelancer istiyor canım ne yapayım şimdi ben? yüklesem bi dert, yüklemesem bi dert:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar