Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Istanbul) Bahariye Cafe a.k.a. Baho

Demon_of_Hell

Öne çıkan mesajlar

bir nevi kadıköy anadolu mekanınıdır
her önünden geçilişinde birilerine kesinkez rastlaşılır.

içkili sabahlama sonra gidip
şekerli börekleri yenir : ) iyi de gelir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Sosyal ağlarda paylaş

Yunus kenk vardır orda askere gitmişti geri gelmiş gördüm çok sevindim. vanlıydı yanılmıyorsam.
kendisinin van gölünün sodasında rengi açılmış rap star bir zenci olduğuna da inanılır
farz-ı misal;
"Yov yov çay içer misin?"[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

moda nargile cafenin orada
finalin karşısında
yakınında dilfem de var değil mi[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Kafaları çekip sabahladıktan sonra Golge ile bolca çay içip börek yememişizdir burada. Tabii FRP seanslarından önce ya da sonra Magic ile gelip pide yediğimiz günleri de unutmamak lazım. Şiddetle tavsiye edilir.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Kal ların inanılmaz 1 sevgi beslediği geçen sene onun karşisindaki finale giderken kal lı kankalar yüzünden gittiğim pek sevmediğim ama gittiğim zaman eğlendiğim mekan...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 19 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Yunus kenk vardır orda askere gitmişti geri gelmiş gördüm çok sevindim. vanlıydı yanılmıyorsam.
kendisinin van gölünün sodasında rengi açılmış rap star bir zenci olduğuna da inanılır
farz-ı misal;
"Yov yov çay içer misin?"

yunus askerdeyken beni aramıştı ;
-alo , olum manyak bi arkadaş buldum metalika dinliyor[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
her okul kırıldıgında kahvaltı yaptıgımız yer ( daha mezun olmadıgım ıcın yapmaya devam edecegım yer) Okulun tellerınden atlanıp bi koşu "hadi lan gidip börek yiyelim sonrada alfe gider pes kapışırız" muhabbetide yapılmazsa olmaz. Kürt boregi guzeldir.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...