Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hayatımın 4-5 senesini alan bu muthiş yeri bilmeyenlerin bir müze edasıyla gidip görmesini isterim...[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Final eski Fkmnin karsindaki yer değilmi ora börekçi orasi yaw o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bir nevi kadıköy anadolu mekanınıdır her önünden geçilişinde birilerine kesinkez rastlaşılır. içkili sabahlama sonra gidip şekerli börekleri yenir : ) iyi de gelir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yunus kenk vardır orda askere gitmişti geri gelmiş gördüm çok sevindim. vanlıydı yanılmıyorsam. kendisinin van gölünün sodasında rengi açılmış rap star bir zenci olduğuna da inanılır farz-ı misal; "Yov yov çay içer misin?"[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 moda nargile cafenin orada finalin karşısında yakınında dilfem de var değil mi[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: fizban, 19 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: biz ona kürt böreği diyoruz golgeikhan. çok pis asimile ederim.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaReS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Baho mu evet burday1m söyleyin cocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ömrümü tükettiğim ama hiç pişman olmadığım yer[signature][hline]Ofir Re'sin Seraphim-Darkvenue Seraphim-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kafaları çekip sabahladıktan sonra Golge ile bolca çay içip börek yememişizdir burada. Tabii FRP seanslarından önce ya da sonra Magic ile gelip pide yediğimiz günleri de unutmamak lazım. Şiddetle tavsiye edilir.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 abi ağzını bıçak açmıyordu valla : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pideleri berbat olan yer, böreği güzelmiş diyorlar.. kadıköy anadolu gençliğinin uğrak mekanlarından[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Demon_of_Hell, 19 Ocak 2005 18:26 tarihinde demiş ki: Hayatımın 4-5 senesini alan bu muthiş yeri bilmeyenlerin bir müze edasıyla gidip görmesini isterim... kadiköy anadoludanmisin ?[signature][hline]Emperor Cromex --------PatiUo Master swordsman Emperor of Archolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Oha birileri baho mu dedi :)[signature][hline]mörda för Seraphim ! Lethe Re'sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Kal ların inanılmaz 1 sevgi beslediği geçen sene onun karşisindaki finale giderken kal lı kankalar yüzünden gittiğim pek sevmediğim ama gittiğim zaman eğlendiğim mekan...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oyle sılotskiyz den aşağısı kesmez edası barindiran kimseyi bulamayacağiniz , her gittiğinde sarilip eski günleri okulu yad edebileceğiniz über ötesi mekan :D sevmeyen sen josefli olsun :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ahahah[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: hired_gun, 21 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki: sevmeyen sen josefli olsun :D aaheue :)[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Ancalagan, 20 Ocak 2005 01:59 tarihinde demiş ki: [kadiköy anadoludanmisin ? Umraniye Anadolu[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ehe ulan hala gitmeye devam ediyorum ya allah belamı versin. Bu arada ne zaman kalabalık vede gürültülü bir topluluk varsa ya kaldir yada ualdendir.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: BabacumMostors, 19 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Yunus kenk vardır orda askere gitmişti geri gelmiş gördüm çok sevindim. vanlıydı yanılmıyorsam. kendisinin van gölünün sodasında rengi açılmış rap star bir zenci olduğuna da inanılır farz-ı misal; "Yov yov çay içer misin?" yunus askerdeyken beni aramıştı ; -alo , olum manyak bi arkadaş buldum metalika dinliyor[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Überdir Baho Cafe. Hem eğlencesi hem börekleri için muhakkak gidilmesi görülmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Kal li adamin degisilmez mekani,ne zaman gitsem bi marti görürürüm,mezun olsun veya olmasin.Süper transferler yapti..[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ümraniye anadolu ve kadıköy anadolu yeridir[signature][hline]oturmaya mı geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 evet über bi mekan yaw ama hergün gitmekten sıkıldım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 her okul kırıldıgında kahvaltı yaptıgımız yer ( daha mezun olmadıgım ıcın yapmaya devam edecegım yer) Okulun tellerınden atlanıp bi koşu "hadi lan gidip börek yiyelim sonrada alfe gider pes kapışırız" muhabbetide yapılmazsa olmaz. Kürt boregi guzeldir.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar