OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Selam.Ben warrior defanslarını merak ediyorum.Bunlar aktifleştirilmeden defansa mı yansıyor yoksa ben mi aktifleştiremiyorum ?
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 passive skill olması lasım defans skillerinin[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben sırf emin değilim diye defansı boşladım..Level 41 im.Vurdum mu indiriyorum yine.Ama çok çok fazla hasar alıyorum.Ama zaten kalkan da kullanmadıktan sonra defans vermemin manası yok herhalde ...Haksız mıyım?
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hatırladığım kadarıyla defans skilleri kalkanlı iken tam etki kalkansızken yarısı kadar etki gösteriyor[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 passive skiller, skill menuden uygulamaya gerek kalmadan yani bir bakima "default" aktif olan skillerdir. bazilari shield varken tam etkin olurken shield yokken belirli oranlarda (%50 sanirim) azalarak etkin olur. tavsiyem 45'e kadar attack/defense, 45'te provoke acilacagi icin re-skill yapip 45'e kadar defense geri kalanini da surekli attack icin kullanman. boylelikle provoke ile dts, harpy vs. vs. cekip daha hizli level atlarsin. sonra tercihine gore 60 olunca sword dance icin tekrar reskill yapabilirsin veya 62'yi bekleyip hem SD hem de Scream skillini acarsin. defense skillerini passive diye sakin kucuk gorme. warrior icin cok ama cok gerekli..[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 tosunum son noktayı koymuş. diyecek bişey kalmamış ztn.. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Öne çıkan mesajlar