civciv Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 arkadaslar ıstanbullu olup ankara'da unıversıte okuyan bır kızla tanıstım.2 yıl kadarbır beraberlıgımız oldu.daha sonra kendı aramızda sozlendık ve ılerde konuyu ailelerimize actık ve nısanlandık.nisanlim bir tane kızarkadası ıle bırlıkte bekarevınde kalıyorlardi.ara sıra aksamlari ziyarete gidiyordum.tam o sırada nısanlım benı aradi.bana bu aksam gelme turunde sozler soyledi.sebebi ise diger arkadasının aılesının orada olacagı ıdi.benımde kafamda suphe olustu.ve o aksam oraya gittim.Kendi anahtarim la iceri sessizce girdim.iceriden hıc ses gelmıyordu.sasirdim.mutfaga gittim yoklar,salona gittim yoklar,oturma odasina girdim yoklar. en sonunda aklıma nısanlımın uyumus oldugu aklıma geldi.ne uyuması cın gıbıydi,(agzıma alamıyorum ama)bır erkegın koynunda yatıyordu.O erkekte benım en yakın arkadasım di.o an cıldırdım.kafayı yedım.delırdım.o anda ıkısınıde oldurmek aklıma geldı.dogru mutfaga kostum ve ekmek bıcagını kaptım.ve dogruca serefsızın bogazına dayadım....Ama yapamadım. Sevgili dostlaar sizce ne yapmaliyim? Namusumu Temızlemelıyım degıl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Hayır, nişanı bozmalısın.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hayır küfrü bas ve çık git[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ayrıca namusu kirlenen sen değilsin, o. Bırak o düşünsün namusunu.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya bragın the dragın direk ya namus temizleme olayı ne neyin namusu. Namus kavramı nedir.Tanımını yapabilirmisin? Kız sizi aldattı diye namussuz mu oldun? Evli fln değilsin nişanlı sadece Bence nişanı boz kızlada birdaha gözükme hah yakın arkadaşına 2-3 tane vurabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yuh yani üniversiteyi nerdeyse bitirecek yaşta olan arkadaşlar arasında böyle şey olur mu ya hane ufak olur söz gelimi abaza olur cocuk kız aklını alır ama o yaşta tamamen ark niyet sawuması yok kıza dicek bişiyim yok dediklerini gibi senin değil onun namusu kirlendi sen bunu oldugu zmana görüp daha fazla göz yummamakla namusunu temizledin.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 dabıl [Bu mesaj DeamoN tarafından 01 June 2003 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bunaldın mı? canın mı sıkılıyor? Hemen bir balon verelim sana *!elindeki balonu uzatır* al[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Nişanı boz Tokadı bas Konuşma[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 en basta kirlenen sey senin degil kizin namusu kizdan aninda ayril en yakin arkadasina da gecir bi kac tane ve bi daa yuzune bakma ama sakin oldurmeye kalkma, geri donusu olmayan bir sey olur bu tam da Over the Hills and far away dinlerken boyle bi topic gomek pek ic acici deil[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 İkisini de döv[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 iyi sabirlymisin ben olsam keserdim.[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 arkadaslar tabiki ayrilcam ama ona da zara vermek istiyorum yoksa bana bugun bunu yapan yarın baskasınada yapar hos olmaz en ıyısı bende ona bır oyun oynayım degılmı beyler. meselaaaaa bana akil verın onu nasıl pısman edebilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Uydurma gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Madem uzun suredir taniyosun cok deger verdigi CANSIZ bir nesneyi yoket ben kendimin sevgilisi olsam ve aldatsam bilgisayarimi parcalardim :)[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ınsallah senın basına boyle bır olay gelmez. ama gelırsede o zaman anlarsın nasıl bır duygu oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bence de OYUN oyna sana da zarar wericek bi şekilde zarar werme ona zaten sen zPOPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ben delirirdim ama sonra sakinleşirdim.Hiçbirşey yapmam konuşmadan sakince söylerdim söyleyeceğimi.sinirli veya fevri sözler değil normal konuşurdum ki konuşacak yüzleri kalmışsa bile onlara cevap hakkı tanımazdım sakin konuşarak. hiçbirşey yapma bırak kendi iğrenç hayatları onlara kalsın.[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kizin yanina git guzel bir kahkaha at koy bı tane suratina ve git arıkadasina geliince artık osenin bilecegin ıs[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Hiçbirşey deme ama öyle bir bakış atki hiç doğmamış olmayı yeğlesin o bakışı yemektense.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ne kadar çirkefce bi hareket olacak olsada soyliim; olayi yayardim. rezil olacak olan ben degil o olur nasil olsa, biraz haysiyet seref gibi erdemleri varsa utancindan kendine zarar vericektir ztn. O yakin arkadas diye gecinen adamada en temizinden bi dayak atardim ki adama benzesin...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bunu yapıcak bi kızın umrunda mıdır sence bakış falan zaten o çoktan ölmüş.. arkadaşını dövme yoksa duramaz öldürürsün sadece onla birdaha konuşma ve kimseye anlatma[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: civciv, 01 June 2003 21:57 tarihinde demiş ki: ınsallah senın basına boyle bır olay gelmez. ama gelırsede o zaman anlarsın nasıl bır duygu oldugunu. Genelde bu tür konuklar geyik amaçlı açılıyor ondan dedim. Gerçekse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Birisini hadım et birisini de dağla.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 arkadasım ben su an sızlerden yardım beklıyorum sende alay dıyorsun. bencede o ailesinin yanındayken gıtsem desemkı kızınız boyle boyle yaptı ve ben bu olayları kabullenemem desem daha iyi olur degıl.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar