Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bak arkadasim. dilim gayet duzgun. temiz turkce kullaniyorum ama klavyem ingilizce. simdi onu konusmuyoruz. paris yazmis orda ona gitsene sen konusmaya benimle ugrasma. bu arada msn imdesin sen onu gordum gecen gun. nerden geldigini bilmiyorum gerci ama. muratty_1 diye... dedigim gibi burasi scripter aramak icin olmayabilir ama yardim bolumu. ve scripterlar burda hep burada oldugu icin boyle bir topic actim. maruz gor vallahi. madem yardim icin bura...[bu arada scripterimi buldum merak etme] zeytinyagi ile alakasi da yok belirteyim. asiri tepki ile sen zehrediyorsun su anda. gayet nazik basit bir dille yardim istedim. batirmak icin her seyi yapiyorsun. neyse ya. bide sinirliyim yaklasmayin falan yazmissin bide. sen laf atmasan hic bir sey olmayacakki. ozel bir kizginligin varsa pm at. ilk ekleme: bu arada scripteri buldum zaten bak ilk sayfada belirtmisim. ikinci ekleme: kendine buyu atma + poi isimli topic te sende gulucuk cevap vermissin. bu kirlilik degil mi simdi [signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 03 Haziran 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ayriyetten suna bi goz at... http://forum.paticik.com/view.php?id=121165[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bovin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben olabilirim scpter deneyımım var buyuk serverlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 burası sadece emulator bölümü değilki , nereden çıkarttınız onu ? forum.paticik.com / uo emulator'lerine girmeden önce link'in altındaki açıklamayı okuyun..[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar