Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Milan-Liverpool Şampiyonlar Ligi final maçı için İstanbul'a gelen İtalyanların Türkiye'den aldıkları 1 YTL'yi, 2 euro yerine kullandıkları ortaya çıktı. İtalya'da bazı Türklerin de yaptığı bu sahtekarlık özellikle tütüncüler birliğini isyan ettirdi. Şampiyonlar Ligi final maçı için İstanbul'a gelen İtalyanlar 2 euro ile 1 YTL arasındaki benzerliğin farkına vardı ve paralarını bozdurarak 1 YTL'lik bozuk paralar aldı. Bu paraları ülkelerine götüren İtalyanlar, 1 YTL'leri 2 euroluk madeni para ile hizmet veren otomatik makinalarda kullanmaya başladı. İtalya'da birçok sigara makinası 1 YTL'lerle dolarken, ülkede sigara yaklaşık 4.5 euroya satılıyor. İtalyanlar makinada 2 euro gibi algılanan 1 YTL'lerden 3 adet atıyor, makina hem sigarayı hem de 1 buçuk euro para üstünü veriyor. Yani İtalyanlar hem sigaralarını içiyor hem de üstüne para alıyor. Bu sahtekarlık aslında ülkede yeni değil. 2 euro yerine 1 YTL'nin kullanımı Avrupa'da yaşayan bazı Türkler tarafından 4 aydır kullanılıyordu. Zira sahtekarlığın en çok görüldüğü yerler de Türk yolcu gemilerinin uğrak yeri olan Ancona, Venedik, Bari ve Brindizi... Sahtekarlık, Milan Liverpool maçı sonrasında İtalyanlar tarafından da sıklıkla kullanılınca tütüncüler birliği harekete geçti. Birlik 2 euroyu daha ayrıntılı okuyan bir teknoloji sisteminin makinalara yerleştirilmesini istedi. Şimdi yetkililer bu soruna çözüm bulmaya çalışıyor...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri ||>>>X+ Projéct web design
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 L'Italia farà da se.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 lol herkesde çakal oldu cnm :P[signature][hline]Your Ad Here!
helena Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 zaten ytl çıkmasına bir iki ay kala avrupada bu konuya dikkati çeken insanlar olmuştu, almanya ve fransada bazı makineler değiştirilmişti.[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 helal olsun[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 zaten ytl cıkmadan once solemıslerdı bole bıseyler adamlar tr ye ye gelıce uygulamaya gecmısler :) sabah habelrerdede dınlemıstım guzel taktık yanı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bayadır var bu:) italyanlarda kapmış. iyi lan. paramızın değeri zorlada olsa yükseldi:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Pyhenn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 italyanlarla ilgili bir flash vardı, böyle bi avrupalıları gösteriyor bi italyanları bize benzeyen bir çok yönlerini görmüştüm. buda onlardan biri olsa gerek.[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abi bu italyanlardan her bişiyi bekliyorum ben...zaten başkanlarıda tayyiple kanka...doğal karşıladım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. ########################## ####[/b]BbbBboooOoooOoşşşŞşşŞ#### ####BbbİiiirrrrrrLiiiĞİiiiİİiiiiiİii#### ##########################
Wordellion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 .:biz paris havaalanında yapacaktık ama g.tümüz yemedi kamera vardı tam tepemizde noolur noolmaz dedik:.[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 neymiş ? olur da italyaya gidecek olursak yanımızda 1 ytl götürüyormuşuz :P[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hüheühe hakkatten büyük para var bu işte çete mi kursak ab de :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ahhaha iyi iş. belki türk parasının değeri artar nihoehe :D[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ahaha yarıldım yahu. Süper! Bu İtalyanlar tam Türk[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Ferrero, 03 Haziran 2005 17:58 tarihinde demiş ki: ahhaha iyi iş. belki türk parasının değeri artar nihoehe :D muhah[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Sensible, 03 Haziran 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Ahaha yarıldım yahu. Süper! Bu İtalyanlar tam Türk birinin bunu demesini bekliyordum :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
arina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 demek ki tek uyanıklar biz değilmişiz:D[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yada Türkler tam italyan?? Olmadı.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin)
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 amannn yine bizim icatlarımızla iş yapıyolar bizden uyanık olamazlar yane :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 türkler de uyanık . yurtdısından gelen 2 euroluk madeni paraları yarı fiyatına bozuyorlar dövizcide[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kahve makinelerinde çok kullanıyolarmış onu[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 olayı şampiyonlar ligi maçı sırasında farketmişlerse bu italyanlar hepsi gözümde "0" şu anda.. öyle.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 birgün herkes Türk olacak ahaueh (büyük laf oldu :))[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ha gayret ultrAslan içindeki fener ruhu dışa vuruyo.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 İtalyanlar da Türktü.. edik : zaten söylenmiş. geç kaldım. [signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right [Bu mesaj Abandoned tarafından 03 Haziran 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar