karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sanerixx 'e baskı yapıcam, oda bu konu başlığında, hangi urldeki plugin ile miranda menümüzü rtansparan yapacagımızı bir bir anlatacak. yada 1 hafta bonzi avatarı ile dolanmak zorunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 nehheh =) baskıcı yönetimi sevmeye başladım neyseki yararı var evet bonzi olmadı ilginç titlelarda var opsiyonda onu unutmayın[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ohaaaaa peki güzel güzel anlatırsam çıkarım ne olacak bundan hadi bakalım.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sevgimizi kazanıcaksın =) valla tanısam daha güzel şeler teklif edebilirdim ama napaym ehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 neyse, ben zaten böyle bişi yapacaktım açıkcası zorlamayla falan yazmıyorum (tabi)... şimdi hiç bilmeyenler için söylüyorum miranda dediğimiz şey, bir instant messenger, yani icq msn yahoo jabbar gibi mesajlaşma sistemlerini tek programda kullanmanızı sağlayan, çok fonksiyonel, kullanımı da nubi bilgisayar kullanıcıları için kafa karıştırıcı bir program. o yüzden uğraşacaksanız bulaşın. neyse http://www.miranda-im.org/release/download.php burdan indiriyoruz mirandanın son sürümünü, ister installer, ister ziplenmiş haliyle indirin farketmez. bazı temel plug-in ler bu paketin içinde gelecek, fakat esas özellik sağlayıcı pluginleri sitenin şu http://www.miranda-im.org/download/ bölümünden bakıp okuyup indirip deneyeceksiniz. şeffaf liste yapma olayına gelince. (ne demek istediğimi anlamak için şu örneğe bakın => http://img226.echo.cx/my.php?image=desktop41qd.jpg) neyse, mirandayı kurduk şeffaflık içinse ister mirandanın kendi özelliği olan pencere şeffaflığı özelliğini kullanacağız : miranda sembolüne sağ click=> main menu => options => window burda çeşitli pencere ayarları var mirandanın, burdan şeffaflık ayarını açarsak, neticede pencerenin yazılarla beraber tamamı kısmen şeffaf olacak. fakat yukardaki örnekteki gibi tam şeffaflık istiyorsak, tweakui pluginine başvuracağız. nah burdan => http://angelo-t.sites.uol.com.br/miranda/ girip tweak ui bilmem kaçıncı versiyonu indirip, unzip edip miranda klasörümüzün içindeki plugins klasörüne olduğu gibi atıyoruz .dll ile biten dosyayı. bunu yaparken mirandanın kapalı olmasına dikkat, sonra mirandayı açıyoruz ve tweakui plugini etkinleşmiş durumda. (not: herhangi bir plugin böyle yükleniyor mirandaya, öğrenin) neyse, şimdi gelgelelim ayarlara: benim verdiğim yukardaki resim örneği gibi birşey istiyorsanız, şu şekilde : options=> status bar (burda hiçbirşey tiklenmemiş olacak, tamamen boş) options=> window=> easy move işaretli, automatic resize işaretli (%75), size upwards işaretli, geri kalanlar işaretsiz. options=> plugins sekmesinden tweakui=> no border seçili, translucency işaretli. şimdi bunu yaptık, açtığımızda şeffalık özelliğinin mevcut olması lazım. eğer olmazsa, bana sormayın, deneyin ordaki özelliklerden. önemli not: miranda bu şekilde şeffafken, sadece contact ve grupların üstüne tıklayabilirsiniz o yüzden mirandanın yerini desktopunuzda düzgün ayarladıktan, yapılacaksa pencere ayarlarını yaptıktan, ve gerekirse mirandanın yerini sabitlemek için reposition pluginini yükleyip ayarladıktan (http://www.miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=57) sonra bu işe girişin. boşa uğraşmayın.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hah şöle teşekkür ederim efem..(=P)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Kahrolsun faşist adminler![signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Icq ve msn listelerini nasıl ayırcaz senin yaptığın gibi? Bulamadım nubi lere yardım lütfen. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 listeye sağ click ordan new group ondan sonra istediğini istediğin gibi ayır.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 msne baglanamadim ben bu miranda ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 canın sağolsun[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet ya msn'ye girmiyor.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 msn İçin büyük ihtimalle yanlış plugini indirdiniz. miranda 0.4 için msn protocol 4.0.3 pluginini kullancaksınız.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Miranda kullanmıyorum ama şunu belirtmeden geçemiyorum: sanerixx Desktop'ın süper ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bi dk ya benim bilmediim bişey mi var bu şeffaf contat list olayında? ben mirandanın sitesinden indirdiim programda bi plugin falan eklemeden yapıyorum?! edit : ehe evet bilmediim bişey varmış resme daha yeni baktım da :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 03 Haziran 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 biri miranda mı dedi ? :D transparan menüden yapılıyor da asıl eski SRMM yi nereden buluruz onu söylesin biri, icq stili mesaj pencereleri istiyorum ehueh[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 @AutolycuS: teşekkürler @Ouz_Ufo: evet o menudeki baya farklı :) @arcane: bak hala menü diyo :)[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 benim anlamadıgım nie öle şeffaf yapmaya calısıonuz?? okunmuo hiçbişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 aheahahea o okunmama sebebi, benim photoshop ile insanların nicklerini blur'lemiş olmam adet yerini bulsun diye.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abi süper desktop bende istiorum ondan! nası yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: sanerixx, 03 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki: aheahahea o okunmama sebebi, benim photoshop ile insanların nicklerini blur'lemiş olmam adet yerini bulsun diye. lol, rezil olduk :p hmzz güzelmiş o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sabah sildim ben miranda yı :/ yahoo ve aol'i açmamakta ısrar etti nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar