jankis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 aldım oyunu iyi güzel de bazı yerleri zorluyo tam çözümünü de bulamıyorum hiçbir yerde. sizin bildiğiniz var mı yada yardımcı olabilecek birileri aranıyo :) jep, maymun arkadaşımızı buldum orada kaldım besleyemiyorum edemiyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kitabını okumuştum (Mysterious island) bende senin takıldığın yerde takılmıştım. Maymuna yemek veriyodum kız yiyecek kadar iyi değil diyordu[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Walkthrough 1 Walkthrough 2 Walkthrough 3 Bu arada oyunun sitesine baktım, güzele benziyor, ben de bir el atayım, uzun süredir adventure oynamıyodum. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar