Eamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Oyuna yeni başlayan arkadaşlar; Tatooinede barc speederin tanesini 250k ya aldiğini söyleyen bazi uyaniklar var.Barc speeder fiyati bunun kat ve kat üstü.Barc speederlarinizi kimseye ucuza satmayin,pişman olmayin.Speeder disable olsada tamir kiti var ve bu özelliğe sahip tek speeder.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya onu bilmem de biri bana söylesin şu oyunu almanca alsam, ingilizce kurabilecek miyim aynı cd'lerle? :o[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 evettt sadece install almanca falan olur zaten o kadarda karisik degil oyunun ic mekani ingilizce sanirim ama bunu almanca alan birine sorarsan daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oo eamer sağol bi uyarı için. ama ben barc speeder'ın total experience pakediyle birlikte geldiğini bilmiyodum ya. e o zaman geldiği anda tradeable mı yapılmış ki? çünkü rage of the wookiees çıktığında varactyl adlı yaratıklar oyuncuların birbirlerine satarken kazıklanmamaları için trade yapılamazdı ilk iki hafta falan[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Geldiği gün aldim barc speederi ,trade edilebiliyor.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hatta millet mos eisley de kamp kurdu,newbie leri bi güzel kazıkladı diyim size:D[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bence hakketen ayip etmisler. yazik yaw. :( Ben hakkını verip aldım, para ile deil itemle takas ettim barc i, cok memnunum. bu arada keske av 21 tamir kiti de olsa, benimki patladi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 av21 ne? bişey daha bende sadece swg vardırotw pre-order ettim sadece varactyl geldi. barc için ne yapmak gerekiyokine?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... [Bu mesaj khas tarafından 02 Haziran 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Total Experience adlı swg+jtls+rotw içeren paketi alman gerekli.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) [Bu mesaj delikedi tarafından 02 Haziran 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 av 21 bir speeder turu, cok şık ve hızlı bişey. ama pahalı. cunku lootlamak zor parcalarını. Barc icin ise, aslında paketi alırsan otomatikmen barc ında olabilir ama oyun icinde diger oyunculardan da satın alabilirsin, ki ben oyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 av 21 ile barc i karşilaştirmişlar.Ben şahsen denemedim,doğruluğunu bilmiyorum.Barc in terrain ve accelerationu daha iyi diyorlar.Hizlari ayniymiş.Seth hangi itemi takas ettin merak ettim:)[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 benim yanlızca 1milyon 100k am var geçn adam 3.1 m ye satıyodu alamadım. içime oturdu :([signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Eamer, 03 Haziran 2005 02:55 tarihinde demiş ki: av 21 ile barc i karşilaştirmişlar.Ben şahsen denemedim,doğruluğunu bilmiyorum.Barc in terrain ve accelerationu daha iyi diyorlar.Hizlari ayniymiş.Seth hangi itemi takas ettin merak ettim:) valla ben bitane mini r2 verdim bide 6 ay rewardımdan istedigini sec dedim, o da mini x wing istedi. bunlara deistirdim. Barc cok guzel de, av 21 ime cok uzuldum, aslında alıcam da , fazla para yok su an oyunda. Forumda satacak olan varsa AV 21 , ozelden goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arakadaşlar aranızda ebay dan swg-te almış olan var mı? daha doğrsu ebaydan alışveriş yapan var mı? ordaki oyunlar orjinal mi? yoksa 2. el mi? 50 milyon falandı swg-te[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ebaydekilerin hepsinin 2. el olup olmadığını bilmiyorum ama total experience pakedinin aşağı yukarı 50ytl fiyatında olduğunu biliyorum, büyük ihtimalle orjinaldir ebayde gördüğün yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: senko, 03 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: arakadaşlar aranızda ebay dan swg-te almış olan var mı? daha doğrsu ebaydan alışveriş yapan var mı? ordaki oyunlar orjinal mi? yoksa 2. el mi? 50 milyon falandı swg-te ben uzun suredir ebay den alıs veris yapıyorum, sadece 1 kere ürün gelmedi, bende ustune dusmedim. Ebay de 3 tip mal var, 1. sıfır 2. ikinci el 3. az kullanılmış olup tekrar sıfır gibi paketlenenler.(mesela aldın WoW u, bakıyorsun jelatini falan var, ama aslında kullanılıp tekrar paketlenmiş ürün, bu durum zaten yazar açıklamada) açıklamalarında bunları bildirmeye mecburlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu arada ben SWG yi de ebay dan almıştım. [Bu mesaj SethValor tarafından 03 Haziran 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar