Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG:''Total experience ''alıp oyuna yeni başlayanlara UYARİ

Eamer

Öne çıkan mesajlar

Oyuna yeni başlayan arkadaşlar;
Tatooinede barc speederin tanesini 250k ya aldiğini söyleyen bazi uyaniklar var.Barc speeder fiyati bunun kat ve kat üstü.Barc speederlarinizi kimseye ucuza satmayin,pişman olmayin.Speeder disable olsada tamir kiti var ve bu özelliğe sahip tek speeder.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

oo eamer sağol bi uyarı için. ama ben barc speeder'ın total experience pakediyle birlikte geldiğini bilmiyodum ya. e o zaman geldiği anda tradeable mı yapılmış ki? çünkü rage of the wookiees çıktığında varactyl adlı yaratıklar oyuncuların birbirlerine satarken kazıklanmamaları için trade yapılamazdı ilk iki hafta falan[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

av 21 ile barc i karşilaştirmişlar.Ben şahsen denemedim,doğruluğunu bilmiyorum.Barc in terrain ve accelerationu daha iyi diyorlar.Hizlari ayniymiş.Seth hangi itemi takas ettin merak ettim:)[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eamer, 03 Haziran 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
av 21 ile barc i karşilaştirmişlar.Ben şahsen denemedim,doğruluğunu bilmiyorum.Barc in terrain ve accelerationu daha iyi diyorlar.Hizlari ayniymiş.Seth hangi itemi takas ettin merak ettim:)

valla ben bitane mini r2 verdim bide 6 ay rewardımdan istedigini sec dedim, o da mini x wing istedi. bunlara deistirdim.

Barc cok guzel de, av 21 ime cok uzuldum, aslında alıcam da , fazla para yok su an oyunda.

Forumda satacak olan varsa AV 21 ,
ozelden goruselim.
Sosyal ağlarda paylaş

arakadaşlar aranızda ebay dan swg-te almış olan var mı?
daha doğrsu ebaydan alışveriş yapan var mı?
ordaki oyunlar orjinal mi? yoksa 2. el mi? 50 milyon falandı swg-te[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 03 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
arakadaşlar aranızda ebay dan swg-te almış olan var mı?
daha doğrsu ebaydan alışveriş yapan var mı?
ordaki oyunlar orjinal mi? yoksa 2. el mi? 50 milyon falandı swg-te

ben uzun suredir ebay den alıs veris yapıyorum, sadece 1 kere ürün gelmedi, bende ustune dusmedim.

Ebay de 3 tip mal var,
1. sıfır
2. ikinci el
3. az kullanılmış olup tekrar sıfır gibi paketlenenler.(mesela aldın WoW u, bakıyorsun jelatini falan var, ama aslında kullanılıp tekrar paketlenmiş ürün, bu durum zaten yazar açıklamada)

açıklamalarında bunları bildirmeye mecburlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...