Kasanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bikac arkadasla dreadmare oldurmeye gidicez gelmek isteyen varsa özel mesaj ats1n ;) bölüm atlatt1ral1m size
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 dreadmare hemde cz de oha helal!(serverda yok daha arkadaş sanırım dark mare demek istedi)[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
Kasanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 pardon ya :) troll filan da kesioz senin karakter kac level?
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 dread mare :D en son bu serverda boss eventler dışında bi spawnı yoktu ama :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Kasanova, 03 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: pardon ya :) troll filan da kesioz senin karakter kac level? Ben yeni başladım colony zone neresi lvl ne ben 13 üm....[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
Kasanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 gerekirse konusur yarat1r1z be kocum :) istediin dreadmare olsun
Kasanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arkadas1m sen earth worm kes :) ilk önce ekieke
Kasanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hala oynuomusun burial was demissin imzanda
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Kasanova, 03 Haziran 2005 16:01 tarihinde demiş ki: hala oynuomusun burial was demissin imzanda helal gördün...[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
Kasanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kaç ayda geldin 62 lvla?
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Kasanova, 03 Haziran 2005 16:07 tarihinde demiş ki: kaç ayda geldin 62 lvla? pm yazarsan sevinirim.....[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Burial??? LEvel 13?? Hem de CZ??? Oha! ve Helaaaaaaaaaallll :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Dread mare yi ben en son 3 hafta önce event'ta görmüştüm. Zat-ı âl-îlerinin spawn ı yok. Ben çok dil döktüm kendilerine, ço konuştum ama spawn olmadılar. Birde siz şansınızı deneyin. Ayrıca cz'de dread mare keseceğinize, yanınıza bir kaç bin adet mana pot alıp obl kessenizde holy water'i bana uygun bir fiyata satsanız.. (Şerefsiz 3k mp damage 1k hp damage vuruyor..)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 assında onu mageler kesio abi önde bi kaç kişiyi otutturuolar obl onların manasını çekio arkadan mage ler çalışıo :Pp
yazik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 archer da iyi iş yapar OBL keserken delikanli adam melee keser tabi :) 2 melee + 2 1920 heal ve duff kuzu gibi yere serilir serefsizim.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 melee ler yere yayılır demi :p ?[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:karus Class:Elemental Lord :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Marl0_on, 03 Haziran 2005 17:05 tarihinde demiş ki: assında onu mageler kesio abi önde bi kaç kişiyi otutturuolar obl onların manasını çekio arkadan mage ler çalışıo :Pp Evet en mantıklı yol bu[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Tmm buri o zaman senin char açılır açılmaz o mantıklı yolu senle beraber deniyoruz..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
yazik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yoo :P melee ler yere yigilmaz cokta rahat kesilir dedigim gibi ama cok riskli lag olursa ve healer heal edemezse yere yigilmak %100 tabi. melee yolla mana drain yapmaz OBL... ;)
Öne çıkan mesajlar