Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

death metal konserleri

keyn

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar hiç türkiyede death metal konserleri olmuyor mu? yani bunu benim cahilligimden soruyorum pek arastırmadım yakın zamanda olabilecek death metal konseri varmı turkiyede ?! ( black metal , gothic falanda olabilir death metal ilk secenek. )[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj keyn tarafından 01 Haziran 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Izmir'de Dark Day efsane oluyor, hatta Amon Amarth geldi bu sene.
Bol bol Rottin Christ geliyor zaten.
Yalan olmasa Ankara'da süper bir fest olacakti Graveworm ve Crematory ile.
Gonül ister bir Dimmu gelsin yardirsin söyle ortaligi da, o günler de gelecek isalah : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

Ana ciddi misin? Haha süper, okul sebebiyle Istanbul'daydim memlekete dönememistim ben de, kacirmamisim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe

Sosyal ağlarda paylaş

Ama izmirde zaten bol olan metal müzik kitlesini sevindiren olaylar oldu baya. Gruplar artık istanbul ankaradan, istanbul izmire kaymaya başladı. Boru deil ooze'a ya da dungeon'a Orphaned land geldi ne biliyim Rotting Christ geldi..[signature][hline]

[Bu mesaj Abandoned tarafından 01 Haziran 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

In Flames We Trust !

ayrıca haziran sonuna doğru ankarada güzel bir organizasyon olacak In Flames cover grubumuz Colony'nin de çıktığı, bekleyin.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn

When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all.
In Flames - Colony
Sosyal ağlarda paylaş

oha beynim sulanmis blackla death i karistirdim bi an, IF death degil yazmisim ehaha : ) gerci tahminen gelecek olan IF death degil : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Haziran 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beni bi tanıdık keklemişti
1 haziranda within temptation gelcek bizim arkadaşlar getiriyo sponsor felan arıyolar çırağanda felan kalcaklar bizde vip olarak giricez dln makara yapıyo
bende yedim tabi vallamı felan diyorum sevindirik oldum
tabi adam bodruma gidiyroum diye bi gitti yalan oldu zaten 1 hazirandayız
ilk işim o adamı gebertmek olcak
masum bi gencin duygularıyla oynadı .bne[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...