Lower Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya utanma olur biraz insanda neden yardım almak icin acılmış bir konuda saçma sapan tartışma yaratıyorsunuz ki, yardım edecekseniz msj atın atışcaksanız verin msnlerinizi orda atışın. Kıtlık başa bela ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 net bi cevap almadim hala ultraaslan ın dedigi olmuyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ozurluluk varmi yazmissin, hakaret ediyorsun ne ozurlulugu, adamla dalga geciyorsun ondan sonra hede hodo konusuyorsun. Ilgin yoksa scripting ile ona buna laf atma benim demek istedigim o sadece.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yalnız bir bug gördüm sanki on=@timer'da cont.tekraryap diosunuz ve tekraryapta item varmı yok mu check etmiyorsunuz check etmediğiniz için her tekraryap dediğinde yeni item gelio adam .tekraryap 1000 yazsa serverı düşünemiorum .P ps:yazılanları okumadım. sadece verilen örneklere baktım[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Tekraryap Gm olana dek zuhauha[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Loe scripti incelemedin sanırım? Direk gördüğünü yazmışsın. cont.tekraryap diyor evet ama birde tekraryap function'ı var altında ona bakarsan göreceksin.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet göremedim :)[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya bu sphere yapan arkadaslara bakıyorum ne ayıp ne terbiyesiz adamlar .src.act gibi bi komutu neden koydular.100 satırlık kısa bi mektup atıyorum hemen =/[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar