Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekraryap - bi bakin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya utanma olur biraz insanda neden yardım almak icin acılmış bir konuda saçma sapan tartışma yaratıyorsunuz ki, yardım edecekseniz msj atın atışcaksanız verin msnlerinizi orda atışın. Kıtlık başa bela ya.
Mesaj tarihi:
ozurluluk varmi yazmissin, hakaret ediyorsun ne ozurlulugu, adamla dalga geciyorsun ondan sonra hede hodo konusuyorsun. Ilgin yoksa scripting ile ona buna laf atma benim demek istedigim o sadece.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin
Sentenel Web Page
Mesaj tarihi:
yalnız bir bug gördüm sanki on=@timer'da cont.tekraryap diosunuz ve tekraryapta item varmı yok mu check etmiyorsunuz check etmediğiniz için her tekraryap dediğinde yeni item gelio adam .tekraryap 1000 yazsa serverı düşünemiorum .P
ps:yazılanları okumadım. sadece verilen örneklere baktım[signature][hline]Loesendor
-Myth Realm Developer-
Mesaj tarihi:
Tekraryap Gm olana dek zuhauha[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
ya bu sphere yapan arkadaslara bakıyorum ne ayıp ne terbiyesiz adamlar .src.act gibi bi komutu neden koydular.100 satırlık kısa bi mektup atıyorum hemen =/[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
  • Yeni Oluştur...