bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 selam arkadaslar bende .tekraryap diye bi scp var guzel hos yazinca item i tekrar yapiyor ama ben sole bisi daha eklemek istiyorum mesela .tekraryap 50 yazican 50 kere ayni item i yapicak sen urasmican bunu nasil yapabilirim simdiden sagolun . tekraryap 10 , tekraryap 100 mesela....
Deborrah Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tekraryap 500 yaz ozaman bırak gm ossun craft skilli fln bence hiç yapma derim.
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yaw abi yapcam banane ya banane yapcam ya :) yaw biliyosaniz soleyin :)
Albert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bi item yarat, o iteme tag ver, on=@timer sonunda tag'tan yani senin verdigin '50' gibi bir rakamdan her bir seferinde -1 seklinde dussun, o sekilde yapilabilir.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page @ cutthroatstr, 29 Mayıs 2005 20:59 tarihinde demiş ki: bana kaliteli bir scp bulabileceğim site lazım ..
Lower Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 On=@Timer if !(> = 50) // bu 50 yerine fonksiyonda tag'a aldir sayayi 50 nin yerine koy. cont.tekraryap more2 +1> // more2 yi coğalt timer 15 // timeri belli bi sure yap yeterki her skill de esya yapsin return 1 else // more2 50 ise yani yazilan sayiya ulastiysa remove //item'da silinir. return 1 endif
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bu dedigini nere koyucaz bide remove var orda o ne ise yaricak ben hic bi item in silinmesini istemiyorum ?
Albert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ordaki remove memory olan item'in silinmesi icin :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 auhua koptum bu elemanda iş var.. bişeyler olcak bundan.. baqsana direk farkediyo remove mimov.
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 chernobel niye dalga geciyosun sebebi ne dalga geçmenin
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tamam nere eklioz bunu ?
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ? ne dalga gecmesı olm kafayımı yedın.. yazımı nerenle okuyon adama ii soz soluyos dedıgıne baq.. paticikte niye bu kadar kavgaya meraklı ınsan var anlamıyorm
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yaw abi chernobel aehau yazmissin ordan sey ettim kusura bakma
Albert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Chernobel, 01 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki: auhua koptum bu elemanda iş var.. bişeyler olcak bundan.. baqsana direk farkediyo remove mimov. herkes anasinin karnindan ogrenip cikmiyor bu isleri?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 chernobel bunları doğuştan biliyorduda o yüzden sanırm. soruna gelince arkadaşım şimdi bir function var elimzide makelast diyelim said: [function makelast] serv.newitem i_makelast act.equip act.more1 // kaç tane yapsın diyorsan yazıyorsun [itemdef i_makelast] defname i_makelast id i_memory name ultrAslan'z type t_eq_script layer layer_special on=@create attr 096 timer 1 On=@Timer if !(> = ) // bu kaç tane yapacaksa onu kontrol edecek cont.tekraryap more2 +1> // yaptıklarını ekle timer 15 // timeri belli bi sure yap yeterki her skill de esya yapsin return 1 else // more2 50 ise yani yazilan sayiya ulastiysa remove //item'da silinir. return 1 endif umarım olmuştur :) edit:smile[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 01 Haziran 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sorumun cevabi pls birisi yanitlasin ?
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya sen ne dıon bırı gıdıo bırı gelıo.. adam gıbı yazdgıım yazıyı oku ben bilmio bu adammı dedım delircem yaa.. adam yenı başlamış kapmaya başlamış bazı şeyleri diyorum remove falan gormus hemen dıyorum. ozurluluk mu var biraz
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ultraaslan dedigini soyle yaptim [function tekraryap] if (>) src.makeitem serv.newitem i_makelast act.equip act.more1 // kaç tane yapsın diyorsan yazıyorsun else src.sysmessage Yeterli malzemeye sahip deilsiniz... endif return 1 [eof] [function makelast] serv.newitem i_makelast act.equip act.more1 // kaç tane yapsın diyorsan yazıyorsun [itemdef i_makelast] defname i_makelast id i_memory name ultrAslan'z type t_eq_script layer layer_special on=@create attr 096 timer 1 On=@Timer if !(> = ) // bu kaç tane yapacaksa onu kontrol edecek cont.tekraryap more2 +1> // yaptıklarını ekle timer 15 // timeri belli bi sure yap yeterki her skill de esya yapsin return 1 else // more2 50 ise yani yazilan sayiya ulastiysa remove //item'da silinir. return 1 endif hata verdi bendeki tekraryap scp si şu [function tekraryap] if (>) src.makeitem else src.sysmessage Yeterli malzemeye sahip deilsiniz... endif return 1 buna ekler misin bi herseyini duzeltip
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 [spo1=makelast][function makelast] serv.newitem i_makelast act.equip act.more1 // kaç tane yapsın diyorsan yazıyorsun [itemdef i_makelast] defname i_makelast id i_memory name ultrAslan'z type t_eq_script layer layer_special on=@create attr 096 timer 1 On=@Timer if !(> = ) // bu kaç tane yapacaksa onu kontrol edecek cont.tekraryap more2 +1> // yaptıklarını ekle timer 15 // timeri belli bi sure yap yeterki her skill de esya yapsin return 1 else // more2 50 ise yani yazilan sayiya ulastiysa remove //item'da silinir. return 1 endif hata verdi bendeki tekraryap scp si şu [function tekraryap] if (>) src.makeitem else src.sysmessage Yeterli malzemeye sahip deilsiniz... endif return 1[/spo] bu haliyle doğru gibi gözüküyor bak itemi yaparken .tekraryap demiyeceksin .makelast diyerek yapacaksın.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 buraya bi şey koymak fayda etmiyor.. adamlar illa kendı bildikleri dogru diye geciniyorlar.. yardımlaşma diye birşey yok. hersey eskisi gibi yine kavga gurultu.yok seninki dogru yok benımkı dgoru dıye kavga edecek halım yoq.. bi sorunu olan gelsın msnime scplerimide gorebilir [Bu mesaj Chernobel tarafından 01 Haziran 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 chernobel son noktayı koydu adam zaten anlamıyor zırvaladın iyice.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ??? kim zırvaladı arkadşım ne derdin var senin?? iki saattir kafamı agrıtıyon ztn gel msn e ne derdın varsa anlat.. scp de sorunun varsa da gel de goruselım bi msn : [email protected]
Albert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Chernobel, 01 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki: ya sen ne dıon bırı gıdıo bırı gelıo.. adam gıbı yazdgıım yazıyı oku ben bilmio bu adammı dedım delircem yaa.. adam yenı başlamış kapmaya başlamış bazı şeyleri diyorum remove falan gormus hemen dıyorum. ozurluluk mu var biraz ayip.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 :D abi gulmemek elde deil.. ne ayıp.. math içtinmi kafan iimi.. ne dion ya.. kafandan laflar uyduruyon dalga gecme dıon.. deliricem agzımı tutuom duzgunce yazı yazıom onada ayıp dıon.. ne dıım ya.. yazılanları bı daha okusana yaaa lalalla
Öne çıkan mesajlar