SwZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 .jail i .hapis olarak degistirdim. adama .hapis abuse diyorum. adam jaile gidiyor ancak tepede zaman gözükmüyor, adam normal herhangi bi yerde gibi oluyor. .add i_jail diye bi item çıkarıp adamın çantaya koyuyorum adamı birdaha jailliyorum, adam jaile gidiyor bu seferde direk cezasi sona ermiş yazıyor. ne yapmalıyım acaba???[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Serkanow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arama yaptın mı? map.scp de yada region.scp de jailleri bul içine jail sistemindeki region eventini koy tevent=r_jail mi idi neydi hatırlamıyorum[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 valla arama yaptım ama 3 sonuç çıktı aradığımıda bulamadım yardımın için teşekkür ederim[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Serkanow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Allah sabır versin yani biz de venua'yı açıcaz die bi yerlerimizi yırtmıştık aynı jail derdi başımıza çıkmıştı. Sphere turkten mi ne halletmiştik ama... Bi bakmanı öneririm o sitelere...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hmm. Yine Basarisizlikla Sonuclanan Script editlme olayı :) Neyse Bıraktım uo yu fln da yine yardım etmeye calisiyim.öm den veya burdan veya mailden ( [email protected] ) bana jail scp ni region scp ni yollarsan bakayım bi burdada hatalarını yazaqrız bi daha yapanlar buraya bakıp yapmasın ( ama sanmıyorum arama nedir bilmez millet ) yinede deneriz.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar