SwZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 .jail i .hapis olarak degistirdim. adama .hapis abuse diyorum. adam jaile gidiyor ancak tepede zaman gözükmüyor, adam normal herhangi bi yerde gibi oluyor. .add i_jail diye bi item çıkarıp adamın çantaya koyuyorum adamı birdaha jailliyorum, adam jaile gidiyor bu seferde direk cezasi sona ermiş yazıyor. ne yapmalıyım acaba???[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Serkanow
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arama yaptın mı? map.scp de yada region.scp de jailleri bul içine jail sistemindeki region eventini koy tevent=r_jail mi idi neydi hatırlamıyorum[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 valla arama yaptım ama 3 sonuç çıktı aradığımıda bulamadım yardımın için teşekkür ederim[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Serkanow
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Allah sabır versin yani biz de venua'yı açıcaz die bi yerlerimizi yırtmıştık aynı jail derdi başımıza çıkmıştı. Sphere turkten mi ne halletmiştik ama... Bi bakmanı öneririm o sitelere...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
muratty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hmm. Yine Basarisizlikla Sonuclanan Script editlme olayı :) Neyse Bıraktım uo yu fln da yine yardım etmeye calisiyim.öm den veya burdan veya mailden ( [email protected] ) bana jail scp ni region scp ni yollarsan bakayım bi burdada hatalarını yazaqrız bi daha yapanlar buraya bakıp yapmasın ( ama sanmıyorum arama nedir bilmez millet ) yinede deneriz.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın
Öne çıkan mesajlar