Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zebula Ocak Scpleri Jail Sisteminde Bir Hata

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
.jail i .hapis olarak degistirdim. adama .hapis abuse diyorum. adam jaile gidiyor ancak tepede zaman gözükmüyor, adam normal herhangi bi yerde gibi oluyor. .add i_jail diye bi item çıkarıp adamın çantaya koyuyorum adamı birdaha jailliyorum, adam jaile gidiyor bu seferde direk cezasi sona ermiş yazıyor. ne yapmalıyım acaba???[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

Serkanow
Mesaj tarihi:
arama yaptın mı?

map.scp de yada region.scp de jailleri bul içine

jail sistemindeki region eventini koy

tevent=r_jail mi idi neydi hatırlamıyorum[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001
Mesaj tarihi:
valla arama yaptım ama 3 sonuç çıktı aradığımıda bulamadım yardımın için teşekkür ederim[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

Serkanow
Mesaj tarihi:
Allah sabır versin yani biz de venua'yı açıcaz die bi yerlerimizi yırtmıştık aynı jail derdi başımıza çıkmıştı. Sphere turkten mi ne halletmiştik ama... Bi bakmanı öneririm o sitelere...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Mesaj tarihi:
Hmm. Yine Basarisizlikla Sonuclanan Script editlme olayı :)

Neyse Bıraktım uo yu fln da yine yardım etmeye calisiyim.öm den veya burdan veya mailden ( [email protected] ) bana jail scp ni region scp ni yollarsan bakayım bi burdada hatalarını yazaqrız bi daha yapanlar buraya bakıp yapmasın ( ama sanmıyorum arama nedir bilmez millet ) yinede deneriz.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
  • Yeni Oluştur...