Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zebula Ocak Scpleri Jail Sisteminde Bir Hata

SwZ

Öne çıkan mesajlar

.jail i .hapis olarak degistirdim. adama .hapis abuse diyorum. adam jaile gidiyor ancak tepede zaman gözükmüyor, adam normal herhangi bi yerde gibi oluyor. .add i_jail diye bi item çıkarıp adamın çantaya koyuyorum adamı birdaha jailliyorum, adam jaile gidiyor bu seferde direk cezasi sona ermiş yazıyor. ne yapmalıyım acaba???[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

Serkanow
Sosyal ağlarda paylaş

valla arama yaptım ama 3 sonuç çıktı aradığımıda bulamadım yardımın için teşekkür ederim[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

Serkanow
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm. Yine Basarisizlikla Sonuclanan Script editlme olayı :)

Neyse Bıraktım uo yu fln da yine yardım etmeye calisiyim.öm den veya burdan veya mailden ( [email protected] ) bana jail scp ni region scp ni yollarsan bakayım bi burdada hatalarını yazaqrız bi daha yapanlar buraya bakıp yapmasın ( ama sanmıyorum arama nedir bilmez millet ) yinede deneriz.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...