GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Beyler biraz düşündüm bir kaç şey geldi aklıma sizlerede sorma geregi duydum. 1. Guardianin yeni sistemini kullanarak ve komutları değiştirelim 2. Version değiştirelim ve scp'den kontrolunu yapalım 3. Bunları packliyelim 4. Connector'de teot isimli exe kontrol'u yapalım [signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 01 Haziran 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 beyler teotu client2.0.3 ile engelledim yuppi [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 01 Haziran 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bence test ettigin teot versiyonu client 203 e gore calismiyor baska versionlarida test et sadece hic birey olmadan 203 un engellemesi komik geliyor biraz bana[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 elime bir adres geldi bir cok teot versionu var test etmek istiyorsan veririm ilgilenirsen pm at[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DetroX Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Teot un en son versiyonu 2.0.3 te fixlenmiyor artık iyice gelstirmisler. Tavsiyem client 3.0.0 kullanın artık[signature][hline]VioX.GeN.Tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deborrah Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 İmpressive pm nasıl atcam bilmiorum fixlemek için acil lazım ciddiyim bana pm atarmısın ? Ps:FOrum çok karışık pm yi bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 pm yani özel mesaj atmak için mesaj atacağın kişinin herhangi bir postunda bu resme bulup tklaman yeterli.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslanAndolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.[Bu mesaj ultrAslan tarafından 01 Haziran 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Teot Yeni Versionda +)4xxx clientlerde denemedim ama client ayrımı yok. +)vendordan dupe yerine daha güzel sistem var. +)amount 0 değil 1 olarak dupeleniyor. +)kaynak kodlarla 203 başka client gibi gösteriliyor aynı kaynak kodlarla tekrar 203 gibi gösteriliyor(sanırım bunu yapmışsın ama bu yaptıklarınla eski teotla bile dupelenir kusura bakma) //edit ekstra bilgi //mythonline de staffsan ben açtım teot yeni versionu serverı kapadınız.yani kısacası bunların işe yaramadığını sizde biliosunuz.(bu arada işlevselliği 0 olan bir conn unuz var) [hline] New Age of Ultima Online Ba'aL [Bu mesaj LeBaaL tarafından 01 Haziran 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 LeBaaL - lol :D adam öyle bir anlatmışki, hani böyle yenılıkler fılan olurya millet anlatır, şu şu özellikler eklendi filan :D hahah komedi ya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 LeBaaL afferim sanaaa.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yok amacım o değildi yaptı korumanın çok ama çok yetersiz olduğunu belirtmektide yanlış yerlere ya ben çektim ya siz [hline] Ba'aL New Age of Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yeni connector'de bu engel yok bugün koydugumda olucak[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sadece server sunucu sahiplerine veririm kotu emellere araç edemem . projeni goster serverini goster vereyim .[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deborrah Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Impressive Aquax Uo sunucumuza arıorum bu fixi adam takır takır yaptı. Eskisi fixli ama bu yenisinde adam bir güzel yapıor teotunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sag ustte ozel mesaj kısmı var nickimi kopyala serverin in dogru oldugu nu gosterecek bilgi veya link ver[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya beyler biz client 3.0.0 kullanıyoruz ancak blacksmithing kasarken gocuyor client.Neden olabilir??[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. www.uoyardim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 teotu menuleri degistirerek fixlemeyi deneyim drim ..[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 uu teot'u fixlemeye gençlik menülerle i$iniz zor olsa gerek..[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 çantada dupe yapan version var çantayımı değiştiricen :P[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 #vendorbudupe ?[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 o eskidi çoktan artık çantada hatta bankada dupe felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Teot 11 dene en iyisi, hazir cikti iyi bir test olur sana :)[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 55i ve üstü sürümlerde serv.shutdown 1 yazarak teot un sunucuda çalışmasını engelleyebilirsiniz. Teot u fixlemenin suan için geçerli yolu guardian dır fakat sürekli yeni sürümler gelip gidio guardiyanlarıda çok sıkı takip etmek gerekiyor hatta adamlara biraz bagısta bulunun daha acimle çalıssınlar. Bana sorarsanız bırakın teot meot serbest olsun :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar