KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 http://www.knightonlineworld.com/ranking/ranking2.asp Ben mi yanlış görüyorum yoksa bunlar El-Morad olduğu halde Town klanına mı geçmişler? Noluyoz yahu.... Daha dün gece F9Devil boberti elimden almıştı cz de ichigan la beraber yay çekiyoduk. Noluyoruz....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Şimdi tekrar baktım ve listede Gambit yok, daha az önce vardı anasını satiiim....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben dün town clanını human gördüm zaten pfil falan vardı[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 clan rank listesinde de iki tane town clanı gozukuo..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 IS'un NP bir hayli düşmüş....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 o degilde arkadaslar dun gece saat 2 civarlarında gambit bobert pfil vs vs adamlar ban listesindeydi!!!!! bi anda yok oldular! bu isimsiz ban seklini aldılar ne iş ???[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / light Race: insan LvL: 5x Clan: Nosferatu [Bu mesaj KingMadboy tarafından 03 Haziran 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Gambit zaten şu anda listede görünmüyor...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bobert oyunda ama gambit banlandıysa iyi olmuş nedeni bi insan düper deilse +8 shell set yapamasz
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: KingMadboy, 03 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: o degilde arkadaslar dun gece saat 2 civarlarında gambit bobert pfil vs vs adamlar ban listesindeydi!!!!! bi anda yok oldular! bu isimsiz ban seklini aldılar ne iş ??? dun gece iki bucua kadar cz deydim.gambiti bilmiom ama bobert ordaydı ve aksiyona dewam ediodu. Bu listeler cok abuk oluo arada belki de ibishliine yazmıshlardır.adam ban yiyip de oyunda nie dursun. Zaten birsuru dupe yuzunden banlanma gozukuo nick vermiolar bole acaip bisey o. oyh bu arada cannabis i gorurseniz selam soleyn gece townda beklicem onu yine :D nasıl inatcı bi adammısh o spike town yapmaya kasıo.uc saat icinde saldırıp stealthini actıgımdan 10 defadan fazla towerlar oldurdu.Bi de dun aksamki np hasılatının yarısı ondan geldi.cok verimli bi arkadas. CZ de humanlarla konusamıoz ya arada burdan arkadasları gorunce de spike town cekiom selam naber anlamında :D ama murtaza cok abartıo iiym sen nasılsın'ı :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: mrproblem, 03 Haziran 2005 16:17 tarihinde demiş ki: said: KingMadboy, 03 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: o degilde arkadaslar dun gece saat 2 civarlarında gambit bobert pfil vs vs adamlar ban listesindeydi!!!!! bi anda yok oldular! bu isimsiz ban seklini aldılar ne iş ??? dun gece iki bucua kadar cz deydim.gambiti bilmiom ama bobert ordaydı ve aksiyona dewam ediodu. Bu listeler cok abuk oluo arada belki de ibishliine yazmıshlardır.adam ban yiyip de oyunda nie dursun. Zaten birsuru dupe yuzunden banlanma gozukuo nick vermiolar bole acaip bisey o. oyh bu arada cannabis i gorurseniz selam soleyn gece townda beklicem onu yine :D nasıl inatcı bi adammısh o spike town yapmaya kasıo.uc saat icinde saldırıp stealthini actıgımdan 10 defadan fazla towerlar oldurdu.Bi de dun aksamki np hasılatının yarısı ondan geldi.cok verimli bi arkadas. CZ de humanlarla konusamıoz ya arada burdan arkadasları gorunce de spike town cekiom selam naber anlamında :D ama murtaza cok abartıo iiym sen nasılsın'ı :D :D:D:D[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 canabiss i keserken hemn yanında ben oturuodum :D
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 IS ve TOWN clanı aralarında para konusunda allylerdi. Bundan sonra TOWN ve TOWN clanları para konusunda ally olacaklar. Tabi normalde böyle bir allylik mümkün değil. GM'lerin yardımlarıyla yapılan birşey. Gambit banlanamaz çünkü kendisi helper.. Elindeki shardlar GM yapımı.. Falan filan. Uzun mevzu bu anlatmakla bitmez.. Özeti bu..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: mrproblem, 03 Haziran 2005 16:17 tarihinde demiş ki: said: KingMadboy, 03 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: o degilde arkadaslar dun gece saat 2 civarlarında gambit bobert pfil vs vs adamlar ban listesindeydi!!!!! bi anda yok oldular! bu isimsiz ban seklini aldılar ne iş ??? dun gece iki bucua kadar cz deydim.gambiti bilmiom ama bobert ordaydı ve aksiyona dewam ediodu. Bu listeler cok abuk oluo arada belki de ibishliine yazmıshlardır.adam ban yiyip de oyunda nie dursun. Zaten birsuru dupe yuzunden banlanma gozukuo nick vermiolar bole acaip bisey o. oyh bu arada cannabis i gorurseniz selam soleyn gece townda beklicem onu yine :D nasıl inatcı bi adammısh o spike town yapmaya kasıo.uc saat icinde saldırıp stealthini actıgımdan 10 defadan fazla towerlar oldurdu.Bi de dun aksamki np hasılatının yarısı ondan geldi.cok verimli bi arkadas. CZ de humanlarla konusamıoz ya arada burdan arkadasları gorunce de spike town cekiom selam naber anlamında :D ama murtaza cok abartıo iiym sen nasılsın'ı :D zhuhahuhuhuaaasasahuhuhhasas[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Öne çıkan mesajlar