Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Lvl 48 rogue var ama roguela oynamakta sıkıyo:) Paper mage char. aççam statları ve skilleri nası yapim... Flame/glacier düşünüyom siz ne diyosunuz??? Bide paper magein giyebileceği en iyi armor ne olabilir??[signature][hline]from exile...
RustBoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben kendimi söylim Paper mage Flame / Glacier Giysi Goblin, zaten paperin giysisi goblin..
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: RustBoy, 01 Haziran 2005 17:22 tarihinde demiş ki: Ben kendimi söylim Paper mage Flame / Glacier Giysi Goblin, zaten paperin giysisi goblin.. LVL kaç,statlar nası?[signature][hline]from exile...
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 statların hepsini mpye vericeksin ekipman olarak hp veren şeyler kullanıcaksın. *staff olarak wizard +6/48 flame damage +7/56 flame damage +8/64 flame damage kullanabilirsin.ilerleyen lvllarda lobo muydu lycaon muydu neydi ondan alırsan daha iyi olur. bu arada flame damagelı olan hangisiydi biri hatırlatırsa sevinirim. *armor olarak lvl 1 gob (en dandik olan türden yani int istemeyeler) *ilerleyen lvllardan proconsuldan cusla lvl1 +4 hp li set alıp +6 yada +7 yapman gerekir. *takılarını hep hp kullan.farm yapıcaksan mpde kullanabilirsin ama ben hpden şaşmamanı öneririm en azından tek vuruşta ölmezsin. *ilerleyen lvllarda unique takılarda kullanırsın zaten.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Lvl 30 um int 104 geri kalan stat pointleri mpye bastım,inte çok mu point harcamışım?? *Farm ne bu arada:) [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 01 Haziran 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 paper mage için fazla basmışsın inte. farm olayıda para/item toplama mevzusudur. ne bilim mesela bugbeara gidiyosun mp set giymezsen tek vuruşta alamıyosun ama mp set giyersen tek vuruşta alıyosundur. öyle ufak tefek zamanlarda mp set giymek gerekebiliyor.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bu arada Diezde lvl 32 mage in lvl atlamasına yardımcı olcak üstatlar aranıyo:) Dehşet potansiyel var:D[signature][hline]from exile...
druenler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 45'e kadar kasmaya bak, zaten kisa surede kasarsin zor degil. ondan sonra 45'de inferno acilacak. aoe partylerde felan rahat lvl atlarsin.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 benim bildigim paper int'e hic stat point vermez. varsa yoksa mp.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ırk ne el morad isen yardım edebilirim[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
druenler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: tosun_pasa, 02 Haziran 2005 22:49 tarihinde demiş ki: benim bildigim paper int'e hic stat point vermez. varsa yoksa mp. half-paper mevzusu var bide. wizard'dan biraz daha iyi bir staff tutabiliyorsun. AP olarak faydasi oluyor. ustelik grade 1'den daha iyisini giyebiliyorsun.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya iyi paper olcaksan alternatif paperolcaksın 92 int verceksin gerisi mp bence full paperdan daha iyi damage koyarsın
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Int 104 şu an Re-Skill yapimmi sizce El-Moradım lvl kasmamda yardım edecek biri varsa pm atsın...
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arkadaşlar ben yeni paper mage oldum sizce cz olayında goblin mi giyeyim yoksa proconsul dan alınan HP bonuslu set mi giyeyim???
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 pad goblin gerisi +6 spear defans dagger defans ve hp :D
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 pad in goblin olmasının sebebi daha çok hp,mp,resistans vermesi mi?[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 5X Clan= Junior_One Server= Ares Irk= Karus
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 goblin pad ,helmet dagger defans ,gaunlet spear, robe talia, bootlar hp li paper giy bence pad i de giymenin nedeni iyi hp vermesi [Bu mesaj Marl0_on tarafından 03 Haziran 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=118092 Başlık adı : Asıl Link : Yok (Özel mesaj yoluyla iletildi) Yazar : Hadescik Konu : Paper Mage / Pet Mage nedir? Statlar nasıl verilir? Şu arama olayını "lütfen" kullanalım..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 03 Haziran 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar