elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 başta merak ediyodum. olayın detaylarını hala bilmiyorum. sadece kim olduğunu biliyorum. sıradan bi kız.. ama üstünden geçmiş 1 gün. olmuş bitmiş.. şu topici görmedikçe valla aklıma bile gelmiyo.. ilk bir iki saatte de olay yurdumun önünde olmuş izin verin merak ediym[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: bayat, 03 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Yarin ben de kosuyorum agbi kampuste ciplak, kosup bitiyormus madem olay, yapmam lazim. kiz olmazsan talep olmaz olabilirde hımm :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
bayat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Lopeth, 03 Haziran 2005 00:24 tarihinde demiş ki: kiz olmazsan talep olmaz hellokitty.com forumlarinda konusulurum ben de belki ne biliosun?[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kesin bişey demiş miyim.. detayları bilmiyoruz demiş olmamla çelişen bişey yok. Büyük ihtimalle demişim ve hala kesinleşen bişey yok. gelişme de olmamış aktarmadığımıza göre. kapanmış bitmiş konu bizim kafamızda bile. sososososo..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 2 3 sayfa önce pek bir hevesliydin anlatmak için[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
bayat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Insanlarin bu konuyu konusmasi niye ilgilendiriyor peki sizi bu kadar?[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Araba200, 03 Haziran 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Penth olm ne yaptin hepimiz kafayi yiyecez git araştir ne yap ne et su olaya bi acıklık getir . eet Penth bi acıklama getirene kadar grev başlatiyorum saat 00:00 su an greve baslamiş bulunuyorum.. gervim herkze aciktir.. ne grevi? mesaj atmama hakkınımı kullanıcan:) buyur çekinme:)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 evladım.. gelişme olursa aktarırız demişim. gelişme olmamış ki aktarmamışız dimi? Gelişme olmamış bizim de kafamızdan gitmiş. Yurdumun önünde çıplak bi kız koşmuş merak etmiş olmamın gayet normal olmasıyla birlikte aynı pozisyonda değiliz. Anlatma hevesime gelince ilk cümlemi okursan bu msjdaki anlarsın heralde..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: sirnaber, 03 Haziran 2005 00:30 tarihinde demiş ki: merak edenlere kızmanı anlayamadım ondan koydum o quote'u oraya.. alakasız bi şekilde. adamın çıkıp da Penth olm naptın sen ya kafayı yedirttin bize demesi garibime gitti. kızdım da..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kaçırmışız ya burayı. hmm gelişme yok demek. mont ne markaydı? kız güzel miydi? bu 2sorunun cevabı yeterli...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Nedir bu çıplak kız merakı ?[signature][hline]g3nk.
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Natural, 03 Haziran 2005 00:30 tarihinde demiş ki: said: Araba200, 03 Haziran 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Penth olm ne yaptin hepimiz kafayi yiyecez git araştir ne yap ne et su olaya bi acıklık getir . eet Penth bi acıklama getirene kadar grev başlatiyorum saat 00:00 su an greve baslamiş bulunuyorum.. gervim herkze aciktir.. ne grevi? mesaj atmama hakkınımı kullanıcan:) buyur çekinme:) aclık grevi .. saat su an 1:16 ve grevim bitmiştir .. ayrica konu ne gzl ilerliyodu konuyu saptiriyo bazi arkadaslar .. son gaz geyiq e dewammm saygilarrr
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ya bunca sayfayı okuduk yeri geldi koptuk ama sonucuna gelince delirdim olay acıklanmamıs bilsem direk basardım 21 e hay allah ya bekliyorum heyecanla[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 islamda böle şeyleri merak etmek bile günahtır KamonJuK.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bir kız nelere kadir yarabbi! Bir manken çıplak koşsa başbakan olur herhalde[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kiz bildigin manyak gecen sene erkek arkadasiyla kavga ettikten sonra adamin giysilerini yakmis[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Penthesilea, 03 Haziran 2005 02:30 tarihinde demiş ki: kiz bildigin manyak gecen sene erkek arkadasiyla kavga ettikten sonra adamin giysilerini yakmis geçen seneki olayı öreniyonuzda 2 gün önce olan olayı bilmiyonuz[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: elaidi, 03 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki: anlamadığım Penth ile olan bu samimiyetinin yanında sizi niye ilgilendiriyo bu kadar? Kız koşmuş bitmiş gitmiş bişey.. okulda bile konuşulmuyoken.. gerçekten anlamıyorum.. -burda paylaşıldığı için olabilir, -17 sayfa geyik dönmüş, bu konuda; her erkeğin ilgi alanında olan bişey, ilgi olmaması garip olurdu. -topicin aklı dengesini fazla yerinde olmayan birinin çıplak koşuşu şeklinde açılsaydı bizi daha az ilgilendirirdi belki -ha ayrıca iş işten geçtikten sonra bu yaptığınız yalnıştı demeninde pek bir mantığı yok; herkes biliyorki bu kız tanıdğı biri olsa bu mesajları okumak bile istemez yazılmasınada karşı çıkardı. ama bu topice mesaj atanlar; bu olayı yaşamış kişi için özel atmıyor, herhangi biri üzerine, herhangi bir olay üzerine mesaj atiyor. bu kadar mesajdan ve geyikten sonra merak edilmesi gayet normal [Bu mesaj forgiver tarafından 03 Haziran 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: elaidi, 03 Haziran 2005 01:58 tarihinde demiş ki: islamda böle şeyleri merak etmek bile günahtır KamonJuK. ateistim,h,nduyum,budistim,hristyanım,museviyim, SATANISTİM(!) varmı?[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Reddedilmemek için altın cümle: "Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Cayır cayır yanacan ben karşında huriler ile klima ortamında playstation oynarken :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 olay ne?? :D 22 sayfanın içinde ipucu aratmayın şimdi :P[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hayır yanmayacagım... CUnku alsında ben yokum... :D
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kadın milleti orduyu bozar...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Öne çıkan mesajlar